Hay Loop Stand Table eettafel - Het verhaal

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Hay Loop Stand Table eettafel staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Hay Loop Stand Table eettafel.

Loop Stand Table eettafel

De Hay Loop Stand Table eettafel is een simpel doch bijzonder design. Het ontwerp is namelijk afgeleid van een ouderwetse werkbank. Bovendien heeft de tafel in plaats van vier poten maar liefst zes poten. Hierdoor geeft de Loop Stand Table iets extra's aan je interieur.

Loop Stand Table eettafel van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Loop Stand Table eettafel van Hay.

Tafel voor een basic en modern interieur

De Loop Stand Table eettafel is gemaakt van verschillende materiaalsoorten. Je kunt nog kiezen ook. Het tafelblad is van wit laminaat (hout) of zwart linoleum (vlas). En de poten zijn van wit of zwart gepoedercoat staal. Door de combinatie van verschillende materiaalsoorten krijgt de eettafel wat meer body. De eettafel past zowel in een basic interieur als een modern interieur.

Loop Stand Table eettafel van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Loop Stand Table eettafel in het interieur.

Varianten van de Loop Stand Table

De Loop Stand Table is een onderdeel van de Loop Stand collectie die door Leif Jorgensen voor Hay is ontworpen. Neem hieronder een kijkje hoe de andere ontwerpen eruit zien en zoek de verschillen of de overeenkomsten ;-).

Loop Stand Round Table

De Round Table van de Loop Stand collectie is, zoals de naam al zegt, een ronde variant van de Loop Stand Table. Deze tafel is voor mensen die graag, letterlijk, gezellig rondom de tafel willen zitten. Er is ook een hoge variant verkrijgbaar.

Loop Stand table eettafel van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Loop Stand Round Table.

Loop Stand Table eettafel van Hay - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Loop Stand Round table en Loop Stand Round High table.

Loop Stand kapstok

Voor het ontwerp van de Loop Stand kapstok zijn alleen de poten overgebleven. Maar dan wel een stuk groter, zodat je met gemak al je jassen kunt ophangen. Er is een kleine en een grote variant van de Loop Stand kapstok. Namelijk de Loop Stand Hall en de Loop Stand Wardrobe.

Loop Stand Table eettafel van Hay - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Loop Stand Hall (links) en Loop Stand Wardrobe (rechts).

Hay en Leif Jorgensen

Leif Jorgensen is de ontwerper van de Loop Stand collectie. Hij probeert zijn werk altijd met architectuur te combineren. Volgens hem zijn objecten altijd totaal afhankelijk van de context waarin ze geplaatst worden. Daarom zijn zijn ontwerpen ook simpel. Het product kan zich op deze manier aanpassen aan zijn omgeving zonder te overheersen of weg te vallen.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.