Kerstaccessoires die mogen blijven

Posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Leuk hoor, al die kerstaccessoires en sierverlichting, maar zo halverwege december ben je het eigenlijk alweer een beetje zat. Of je vindt al die tierelantijntjes maar niks. Herkenbaar?

Probeer dan eens één van deze originele kerstaccessoires. Die passen ook in de lente, zomer en herfst perfect bij je interieur!

SiriusBeeld Wie zegt dat een kerstboom alleen in december kan?

Lampjes in de lente

Je kunt het je nog nauwelijks voorstellen: vanaf volgende week gaan de dagen alweer lengen. Maar voor die lange, zwoele zomeravonden aanbreken, komen er nog heel wat donkere dagen waarbij de zon al vóór vijven ondergaat. Genoeg redenen om dus extra lang van (feestelijke) verlichting te genieten. Wat vind je van deze exemplaren?

Sirius Annet kerstverlichtingBeeld De Annet kerstverlichting past perfect bij de niet-aflatende kopertrend in huis.

Sirius
Beeld
Hul je huis in Scandinavische sferen met de lichtgevende boompjes van Sirius. Berenvelletje erbij en klaar is Kees!

Moooi Heracleum II
Beeld
De Moooi Heracleum II hanglamp LED is veel te mooi om slechts twee maanden per jaar te gebruiken.

Aan tafel!

Etentjes geven kun je het hele jaar door. Sterker nog, in de decembermaand heb je er al zó veel op de planning staan, waarom zou je die niet verschuiven naar maart of april? Met deze accessoires voor de kersttafel steel je ook in de zomermaanden de show.

Collage kerst

  1. Muuto Grip kandelaar
  2. Menu Norm Peper en zoutmolen small
  3. Ferm Living Neu bord
  4. Alessi Parrot kurkentrekker
  5. Moooi Little Bold kandelaar
  6. Ferm Living Pot vaas grijs
  7. Gispen Bottle kandelaar

Ferm Living forever

Speciaal voor het holiday season lanceerde het Deense Ferm Living ook dit jaar weer een fantastische collectie accessoires. Van een geknoopte kandelaar tot een kleed voor je kerstboom, en dat dan allemaal in de Scandinavische stijl die zo kenmerkend is voor dit merk. Dankzij de grafische prints, neutrale kleuren en hoog eyecatcher-gehalte kun je de Ferm Living accessoires het hele jaar door gebruiken.

Kerstboomkleed
Beeld
Na afloop van de feestdagen zijn de Ferm Living kerstboomkleden, zoals het Christmas Tree Octagon kleed (rechts), ideaal om te gebruiken als speelkleed of tafelloper.

Ferm Livign Neu
Beeld
Het aardewerken Ferm Living Neu servies is echt een blijvertje. Dankzij het glanzende grijs doen deze borden en mokken altijd feestelijk aan!

Ferm Living Mini Stars muursticker
Beeld
De Ferm Living Mini Stars muurstickers maken van iedere kinderkamer een feestje, ook als de decembermaand allang voorbij is.

Twijfelde jij nog of je de kerstversiering half januari weer opbergt? Met deze accessoires is dat dus allesbehalve nodig. Fijne feestdagen!