Kartell: nieuwe design producten 2012 – vervolg

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Kartell lanceert dit jaar veel nieuwe producten. We hadden je beloofd om meer nieuwtjes te tonen rondom designlabel Kartell. Hieronder zie je daarom een tweede greep uit de nieuwe collectie, met vooral heel veel ontwerpen van Philippe Starck.

Abbracciaio – Philippe Starck en Ambroise Maggiar

Ben je op zoek naar mooi vormgegeven kandelaars van Kartell? Dan is het misschien een idee om de ‘Abbracciaio’ te onthouden. De Abbracciaio brengt meer sfeer in je interieur en valt op door haar elegante onderstel wat voor stabiliteit zorgt. De kandelaar is onder andere verkrijgbaar in het zilver, goud en oranje. Ze is gemaakt van gepolijst aluminium en heeft een hoogte van 26 cm. De Abbracciaio is ontworpen door Philippe Starck en Ambroise Maggiar.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Abbracciaio ontworpen door Philippe Starck en Ambroise Maggiar.

Finally Alone – Philippe Starck en Ambroise Maggiar

De nieuwe collectie van Kartell bevat nog een kandelaar. Dit is de Finally Alone. Hij is gemaakt van kunststof, is 23 cm hoog en bevat een bijzonder detail. Door zijn transparante uiterlijk zie je de kaars door de kandelaar. De kandelaar geeft een ruimtelijk effect aan je interieur en is verkrijgbaar in onder andere blauw, geel, rood en groen. Dit product is ook ontworpen door Philippe Starck en Ambroise Maggiar.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Finally Alone ontworpen door Philippe Starck en Ambroise Maggiar.

Archive – Philippe Starck

Archive van Philippe Starck is een rechthoekig meubel dat erg praktisch is. Je kunt hem gebruiken als bijzettafel, en tegelijkertijd als opberger om je laptop en al je tijdschriften in op te bergen. Hij is stijlvol en bestaat uit vijf planken met daartussen ruimte om spulletjes te bewaren. Kortom, een designtopper met handige functies. De Archive is onder andere verkrijgbaar in het oranje en wit.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Archive op de Salone del Mobile.

Only me – Philippe Starck

Om je interieur af te maken, heeft Kartell een nieuwe spiegel in haar collectie opgenomen. De spiegel ‘Only me’ is te verkrijgen in verschillende maten en kleuren. Rood, wit en zwart zijn enkele kleuren waarin je de spiegel kunt bestellen. Ook de spiegels zijn ontworpen door Philippe Starck en hebben een slank frame van 8 cm.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Only me ontworpen door Philippe Starck.

Foliage – Patricia Urquiola

De Foliage is een tweezitsbank met een zachte zitting. De combinatie van het zitvlak en de poten maakt de Foliage tot een unieke verschijning. De Foliage heeft ijzeren poten en gewatteerde stoffen bekleding. Je kunt de bank samenstellen zoals jij dat wilt. De ijzeren poten zijn verkrijgbaar in het wit, zwart, rood en groen. De bekleding van de stoel kun je bestellen in het geel, groen, turquoise, rood, grijs, zwart en bruin. De bank is 185 cm breed, 74 cm diep en 90 cm hoog.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Foliage ontworpen door Patricia Urquiola.

De Salone del Mobile vond plaats van 17 april tot en met 22 april. Wij hebben van Kartell, Moooi en NgispeN enkele producten voor je op een rijtje gezet.