Kartell collectie 2012 bij Flinders

Posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Designlabel Kartell heeft voor 2012 een aantal prachtige producten laten ontwerpen. Fijne eetkamerstoelen, handige tafeltjes en moderne tafellampen vormen een mooie aanvulling op de bestaande collectie. De nieuwe design producten van Kartell kun je nu ook via de (web)winkel van Flinders bestellen.

Audrey Soft en Maui soft design stoelen

“De Audrey en Maui stoelen zijn toch niet nieuw”, hoor ik je denken. En dat klopt helemaal. Deze twee succesvolle stoelen maken al enige tijd deel uit van de collectie van Kartell. Ze hebben echter een nieuw jasje gekregen. Letterlijk. De Audrey Soft en de Maui Soft kun je bestellen in verschillende kleuren bekleding.

Flinders - kartell nieuw - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Audrey Soft stoel zonder armleuningen €385,-
2.Audrey Soft stoel met armleuningen
3. Maui soft stoel €278,-

One more, One more please barkrukken

Nu al bestsellers: de barkrukken One More en One More Please ontworpen door Philippe Starck. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zithoogtes en met een ronde of vierkante rugleuning. De barkrukken behoren tot de bekendste familie van Kartell, namelijk de Ghost-serie.

Flinders - kartell nieuw - Design voor ieder interieur

Foto: De One more, One More Please barkrukken van Kartell (vanaf €235,-).

Taj tafellamp

De Taj tafellamp is een echte eyecatcher op je bureau. Deze futuristische lamp is ontworpen door Ferruccio Laviani. Verkrijgbaar in zwart, wit of transparant (€294,-).

Flinders - kartell nieuw - Design voor ieder interieur

Foto: Taj tafellamp in drie uitvoeringen.

Invisible table tafels

De invisible table is verkrijgbaar in een sidetable variant en als bijzettafel/salontafel. De tafeltjes hebben met elkaar gemeen dat ze doorzichtig zijn. Dat geeft een ruimtelijk effect aan je zitkamer. Prijzen vanaf €300,-.  

Flinders - kartell nieuw - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Invisible Side table vanaf €300,-
2. Invisible table vanaf €567,-

 

Wil je de nieuwe producten van Kartell in het echt bekijken, neem dan even contact op met een van onze klantadviseurs via 020 – 30 30 630 of info@flinders.nl.