Jong ontwerptalent krijgt nieuw podium

On posted by Geert-Jan Smits in Interieurtrends
Persbericht
28 april 2011

Jong ontwerptalent krijgt nieuw podium

Designrider en Flinders zijn vandaag een strategisch partnerschap aangegaan om aanstormend designtalent in een vroeg stadium te ontdekken en een podium te geven. Voor de 'new achievers' biedt Flinders zowel op haar website als in Flinders Café in Amsterdam een plek om hun vernieuwende ontwerpen en producten te tonen.

Peter Veldhoven, Business Development Manager van Designrider: 'De samenwerking met Flinders ondersteunt onze inspanningen om ons designtalent aan de wereld te tonen en helpt onze positie binnen de designwereld te versterken. Flinders biedt ontwerpers de uitgelezen kans hun producten aan de man te brengen.'

Op Flinders.nl is vanaf heden een aparte sectie voor de jonge ontwerpers ingericht. Hier kunnen zij hun ideeën en ontwerpen delen met het grote publiek. In Flinders Café wordt een aparte ruimte ingericht waar bezoekers de nieuwe producten kunnen bekijken en voelen. Ontwerpers dienen hun ontwerpen via Designrider.com in en de meest aansprekende designs worden on- en offline getoond. 'Flinders kan nu het grote publiek jong talent laten ontdekken. Tevens kunnen wij zo een onderscheidend productaanbod ontwikkelen', aldus Geert-Jan Smits, oprichter van Flinders.

Over Designrider

Designrider.com is een interactief platform voor ontwerpers. Designrider is een multidisciplinair platform waar ontwerpers uit binnen- en buitenland samenkomen om ontwerpopdrachten te vinden en ervaringen met elkaar uit te wisselen over design-gerelateerde zaken. Momenteel zijn meer dan 1.300 ontwerpers aangesloten.

Over Flinders

Flinders is een winkel waar consumenten en bedrijven designproducten vinden die ze elke dag een beetje blij maken. Het is de ambitie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Dit doet zij online met een webshop en een eigen magazine, en offline met het Flinders café. Flinders Café is een nieuw concept dat wordt geëxploiteerd samen met de Coffee Company.

- Einde bericht -

Designrider
Prinsengracht 76
1015 DX Amsterdam
+31 (0)20 789 24 31
www.designrider.com
Designrider | Peter Veldhoven | 020 - 789 2431
 
Flinders
Meester Treublaan 18
1097 DP Amsterdam
+31 (0)20 3030 630
www.flinders.nl
Flinders BV | Geert-Jan Smits | Tel 020 – 3030 630

 

Voor een interview met de initiatiefnemers of meer informatie over Flinders en/of Designrider kunt u contact opnemen met: