Interview MyHomeShopping met Flinders

On posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Woonwebsite MyHomeShopping vroeg ons onlangs of we mee wilden werken aan een interview. Aanleiding voor het interview is het winnen van de Sanoma Woonawards voor Beste Webshop. En daar vertellen we natuurlijk met alle liefde wat over :-). Lees het interview hieronder.

Q: Onlangs wonnen jullie de Sanoma Woon Award 2011 voor beste webshop. Hoe blij zijn jullie met deze prijs? :-)

A: Super blij! Het winnen van deze award is een bekroning op al het harde werk dat we het afgelopen jaar hebben geleverd. En daarnaast is het een fijne bevestiging dat we op de goede weg zijn.

Q: Wat maakt Flinders.nl zo uniek in de designwereld?

A: Flinders wil design voor iedereen toegankelijk maken. En daarom bieden we een totaalconcept: in het online magazine maak je kennis met onze producten en in de webshop schaf je ze direct aan. Wil je ze eerst uitproberen? Kom dan naar onze winkel gecombineerd met lunchcafé. Onder het genot van een kopje koffie kun je je laten onderdompelen in de wereld van design.

Q: Welke eisen stellen jullie aan de producten die jullie willen opnemen in de collectie?

A: We verkopen design producten die je elke dag een beetje blij maken. Dat is ons uitgangspunt.

Q: Jullie hebben naast de webshop ook een magazine en sinds kort een eigen coffee café. Wat staat er nog meer op jullie verlanglijstje?

A: We zijn continu bezig ons assortiment uit te breiden met nieuwe producten en het online magazine te vullen met inspirerende artikelen. Komend jaar willen we onder andere een nieuwe vestiging van Flinders in Amsterdam openen. Daarnaast staat een iPhone App en 3D omgeving met designproducten nog op ons verlanglijstje. Dus houd ons in de gaten!

Flinders - MyHomeShopping - Design voor ieder interieur

Q: Wat zijn jullie 3 meest favoriete 'Flinders-items'?

A:-De &tradition TrashMe tafellamp (gemaakt van eierdozen) maakt ons elke dag weer blij. Dit product sluit daarom perfect aan bij Flinders.
-De About a Chair AAC22 van Hay. Deze stoel past helemaal bij de trend van dit moment door de combinatie van hout en kunststof.
-Een witte muur fleur je in een handomdraai op met één van de muurstickers van Ferm Living. Bijvoorbeeld de Coat Tree. En dat is nou precies wat design met jouw interieur kan doen. Eén item is al genoeg om je complete inrichting een andere uitstraling te geven.

Bekijk het interview op MyHomeShopping.nl

Bekijk alle producten van Flinders via MyHomeShopping