In de spotlight: Extremis tuinmeubelen

On posted by Sarah Vertegaal in Interieurtrends
Extremis staat bekend als trendsetter in tuinmeubilair. Het Belgische merk wil veel meer zijn dan een meubellijn alleen: een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten.

Ontwerper Dirk Wynants

Dat onze zuiderburen weten wat gezelligheid is, bewijst Extremis met verschillende producten. In het oog springen de loungebanken Kosmos en BeHive, beide ontworpen door Dirk Wynants. Deze ronde banken zijn voorzien van een overkapping, ideaal voor een zwoele zomeravond met je vrienden. De picknicktafels en vuurkorven toveren elke tuin om in een gezellige buitenkamer.

Flinders - Extremis Kosmos - Design voor ieder interieur

Foto: In een kringetje aan de Extremis Kosmos.

Flinders - Extremis Behive - Design voor ieder interieur

Foto: Optimaal loungen doe je met de Extremis Behive. 

Flinders - Extremis Qrater - Design voor ieder interieur

Foto: De Extremis Qrater zorgt voor het perfecte kampvuur.

 Flinders - Extremis Woodstock - Design voor ieder interieur

Foto: De Extremis Woodstock is in 2008 ontworpen door Dirk Wynants. Met de Woodstock vervoer je eenvoudig al je brandhout en heb je meteen een mooie opslagplek.

Flinder - Extremis Gargantua - Design voor ieder interieur

Foto: Extremis Gargantua.

IceCube voor een geslaagde zomer

Een echte musthave voor elk tuinfeest is de IceCube, deze verlichte bak kun je vullen met ijsblokjes. Zo blijven je drankjes de hele avond heerlijk koel. Laat die zomer maar komen (en blijven)!

Flinders - Extremis Icecube - Design voor ieder interieur

Foto: De IceCube staat garant voor een geslaagde zomeravond.

Sarah Vertegaal

Sarah Vertegaal is freelance redacteur bij Flinders. Het schrijven van artikelen voor het digitale magazine Hot & Gespot combineert zij met haar passie voor design en interieur. Vol overgave stort Sarah Vertegaal zich in de wereld van designmerken en ontwerpers.