In de spotlight: Diesel Home Collectie

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Iedereen kent Diesel van de bekende spijkerbroeken. Dat het Italiaanse merk sinds kort ook een meubel- en lampenlijn heeft, is bij minder mensen bekend.

Flinders.nl - Diesel Tool - design voor ieder interieur

Foto: Hang- en tafellampen uit de serie Tool van Diesel.

Diesel, Foscarini en Moroso

Voor de Diesel Home Collectie, Succesful Living from Diesel, ging het merk de samenwerking aan met designlabels Foscarini en Moroso. Foscarini heeft een collectie lampen gemaakt en Moroso ontwierp de meubels. Het resultaat is een collectie met twee verschillende stijlen; Camp en Rock.

Flinders.nl - Diesel Rock - design voor ieder interieurFoto: Verlichting uit de Rock-serie van Diesel.

Flinders.nl - Diesel Cage - design voor ieder interieur

Stoere lampen en meubels

In de collectie vind je de echte 'Diesellook' terug. Verwacht geen banken van denim, maar stoere producten gemaakt van mooie materialen. De Camp-collectie bestaat uit veel producten van geverfd hout die een vintagegevoel oproepen. De Rock-collectie verwijst naar de ruige muziekstijl, maar dan wel met een grote knipoog.

Flinders.nl - Diesel Fork - design voor ieder interieur

Foto: Design tafellampen uit de Diesel Fork serie.

Flinders.nl - Diesel Glas- design voor ieder interieur

Foto: Diesel Glas hanglampen.

Flinders.nl - Diesel Pet - design voor ieder interieurFoto: Tafellamp Pett is in vier kleuren beschikbaar: bianco, nero, azzurro en fucsia.

Sarah Vertegaal

Sarah Vertegaal is freelance redacteur bij Flinders. Het schrijven van artikelen voor het digitale magazine Hot & Gespot combineert zij met haar passie voor design en interieur. Vol overgave stort Sarah Vertegaal zich in de wereld van designmerken en ontwerpers.