In de spotlight: de Stacked van Muuto

On posted by Wendy Schouten in Interieurtrends

Deze week begint de verbouwing bij Flinders. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het is inspirerend om de plannen van de architect te zien en je voor te stellen hoe mooi het er straks uit komt te zien. Eén van zijn meest opvallende ideeën is de scheiding tussen de balie en het kantoor. Deze wordt gevormd door de Stacked opbergkast van Muuto.

Stacked

Foto: Met de Stacked kun je eenvoudig een scheiding maken tussen ruimtes.

Dit inventieve opbergsysteem zal van de grond tot aan het plafond reiken en vol komen te staan met allemaal producten uit onze webshop.

Kast van Julien De Smedt

Stacked

De Stacked is een uniek design. Ontwerper Julien De Smedt stelde zichzelf de volgende vraag: Hoe kan een kast eigenaardig en toch generiek tegelijk zijn? Het antwoord vond hij in zijn Stacked. De kast kan zo compact of uitgebreid als je zelf wenst. Door de losse onderdelen in verschillende maten kan je de Stacked naar eigen behoefte vormen.

Mix and match met Muuto

Stacked

De Stacked is verkrijgbaar in drie kleuren: wit, ash en hout. De kast kun je samenstellen door drie verschillende maten te combineren:
S = 21,8 x 43,6 x 35 cm
M = 43,6 x 43,6 x 35 cm
L = 65,4 x 43,6 x 35 cm

Muuto's inspiratie

Muuto heeft met de Stacked een toekomstige klassieker in zijn assortiment. De Muuto kast past door zijn aanpassingsvermogen in elk interieur en in elk hoekje. Het label snapt dat het mixen en matchen van de Stacked soms enig denkwerk vergt. Daarom levert Muuto bij elke verpakking een inspirationsheet om op ideeën te komen. Zit je nog te twijfelen? Haal hier je inspiratie uit!

Stacked


De Stacked van Muuto is nu te koop bij Flinders vanaf €79,-