Het verhaal achter de Ngispen Domoor

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Daarom zet Flinders elke week een designtopper in de spotlight. Vandaag: Het verhaal achter de Ngispen Domoor drinkbeker.

Het verhaal achter de Domoor van NgispeN - Flinders - Design voor ieder interieur

De Domoor drinkbeker

De Ngispen Domoor drinkbeker is typisch zo'n product waar je even langer naar blijft kijken als je hem tegenkomt. De eerste reactie is meestal: 'Huh?' En dan: 'Wat grappig!'.
Als je de Domoor oppakt en de beker van dichtbij bekijkt zullen je een paar dingen opvallen. Je kunt de beker makkelijk vasthouden aan zijn grote oren. En juist ja: hij is heel handig voor je kinderen. Dat betekent dus geen geknoei meer met deze vrolijke designbeker!

Het verhaal achter de Domoor van Ngispen - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Domoor en kind

De vrolijke Domoor

Bovendien is de beker heel licht. De Domoor is van kunststof gemaakt, dus niet breekbaar en vaatwasser bestendig. De Domoor is in allerlei kleuren te bestellen. Zie hieronder welke kleuren er zijn.

Het verhaal achter de Domoor van NgispeN - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Verschillende kleuren domoren

Richard Hutten en NgispeN

De ontwerper van de Domoor is Richard Hutten. Richard Hutten is de Creative Director van NgispeN en heeft veel ontwerpen uit de collectie op zijn naam staan. De Domoor is een product dat even anders is dan de gemiddelde beker. Zoals Richard Hutten zelf zegt: "Een nieuw product moet er toe doen. Is het dat niet, dan is het overbodig." En die uitspraak sluit wat ons betreft aan bij de Domoor. En wat ook wel goed is om te weten... de beker is heus niet alleen voor echte domoren :-).

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mails ons: info@flinders.nl.