Het gezicht achter...Stijlvol Styling van Susanne

On posted by Laura van Olst in Interieurtrends

Omdat je nooit genoeg inspiratie en ideeën kunt opdoen, lichten we de komende weken de leukste Nederlandse interieurblogs voor je uit. Susanne startte in 2013 haar blog Stijlvol Styling. Op haar blog vind je de leukste stylingtips en nieuwste woontrends. In deze Het gezicht achter... komen we meer te weten over haar eigen voorkeuren en favorieten. Susanne: "Mijn passie voor wonen begon al toen ik een klein meisje was."

Susanne Stijlvol Styling
Beeld Susanne van Stijlvol Styling.

Waarom ben je begonnen met je blog?

"Ik begon met mijn woonblog Stijlvol Styling in oktober 2013. Mijn blog startte ik deels als leuke hobby, maar ook zeker met het oog op het verdiepen van mijn kennis op gebied van interieur en tuin. Inmiddels is bloggen een belangrijk onderdeel van mijn werk en eigen bedrijf geworden. In het dagelijks leven ben ik niet alleen blogger, maar ik ben dit jaar ook voor mezelf begonnen als interieurontwerper en styliste onder de naam SBZ Interieur Design.

Op mijn woonblog Stijlvol Styling vind je dagelijks tips voor het inrichten en de styling van huis en tuin. Ook heb ik het over de laatste woontrends. Daarnaast vind ik het erg leuk om tips te geven over woon- en feeststyling met het oog op de feestdagen en seizoenen. Mijn blog is enorm gegroeid het afgelopen jaar. Iets waar ik erg blij mee ben! Anderen informeren, inspireren, adviseren en daarmee helpen om een persoonlijk interieur te creëren: dat is waar ik het voor doe. Dit is dan ook voor mij de belangrijkste reden dat ik blog over mijn passie voor wonen en styling."

Susanne tijlvol Styling
Beeld Susanne houdt van stylen, zoals je hier kunt zien.

Waar komt je liefde voor interieur vandaan?

"Mijn passie voor wonen begon al toen ik een klein meisje was, als kind hield ik al van struinen door woonwinkels en tuincentra. Ook was ik graag creatief bezig en wou ik mijn kamer maar al te graag vaak veranderen. Daarbij hield ik erg van experimenteren met kleuren en materialen. Ik laat mij nu vooral graag inspireren door de natuur, reizen en het dagelijks leven. Daar komen vaak allerlei interieur- en stylingideeën uit voort, en die deel ik dan weer graag op mijn woonblog: Stijlvol Styling."

Stijlvol Styling
Beeld Decoratie.

Wat is je favoriete woonproduct?

"Dit wisselt nogal. Dit jaar waren vooral glazen vazen en flessen en woonaccessoires in mint(groen) en koperkleur in combinatie met hout echt mijn favorieten. Daarnaast vind ik mooie bloemen en planten in huis erg belangrijk, voor mij maken deze een interieur echt af. Ik ben zelf gek op natuurlijke materialen en natuurtinten. Daarnaast vind je in mijn eigen interieur veel persoonlijke en dierbare items terug, denk bijvoorbeeld aan mooie foto's."

Stijlvol Styling
Beeld Susanne is dol op glazen flessen en groen.

Stijlvol Styling
Beeld Groen in huis is altijd goed!

Heb je nog een speciale woonwens?

Wij wonen nu zo'n zeven jaar in een bijzonder en mooi nieuwbouw appartement dat letterlijk in het dak van het complex gelegen is. Daarom zijn vrijwel alle wanden schuin in huis, net als op een zolderkamer. Dit geeft een hele gezellige, warme sfeer aan ons huis en het was een super leuke uitdaging om in te richten. Wij wonen hier met veel plezier, maar inmiddels zijn wij vorig jaar ouders geworden van een lieve dochter en willen wij graag binnenkort verhuizen om groter te gaan wonen. Daarbij willen wij ook graag een mooie tuin. Het is onze droom om ons toekomstige huis weer helemaal naar onze wens te verbouwen en in te richten. Door dagelijks met mijn woonblog en bedrijf bezig te zijn maak ik regelmatig kennis met de mooiste en beste bedrijven in de woonbranche. Deze kennis en ervaring kan ik natuurlijk heel goed gebruiken voor mijn werk en blog, maar ook zeker wanneer wij zullen gaan verhuizen.

Stijlvol Styling
Beeld Detail van een glazen fles.

Benieuwd naar de verhalen van Susanne? Bekijk haar blog hier.

[Fotografie: Susanne Bolkestein-Zum Vörde Sive Vörding]