Herfst-tip: Glam your wall met muurstickers

On posted by Maike Beunk in Interieurtrends

Het is herfstvakantie! Niets is leuker dan om op deze vrije dagen de natuur in te gaan. Lekker ravotten in het bos, op zoek naar kastanjes en dieren. Maar wat doen we op de andere dagen, de dagen dat het regent en koud is? Dan gebruik je deze vakantie om je muren te pimpen. KEK Amsterdam en Ferm Living helpen je hier graag bij. Wij hebben al hun leuke muurstickers voor je op een rijtje gezet.

Flinders - Glam you wall - Flinders design voor ieder interieur

KEK Amsterdam muurstickers

Wanneer het buiten vies weer is, zorgt KEK Amsterdam ervoor dat de dieren gezellig bij ons binnen komen zitten. De muurstickers van KEK Amsterdam zijn geïnspireerd op de bossen en de dieren daarin. Hoe ‘kek’ is het wel niet om een musje of een klein levensecht baby hertje in je kamer te hebben. Ook zijn er verschillende kleurrijke bomen. Je kunt de dieren verstoppen in of laten rusten onder jouw eigen boom.

Flinders - Glam you wall - Flinders design voor ieder interieur

Foto: KEK Amsterdam muursticker.

Ferm Living muurstickers

Het Deense merk Ferm Living maakt ook gave muurstickers. Zo is er onder andere de Football Game muursticker. Hiermee bouw je je eigen doel. Zonder twijfel scoor je met deze sticker bij alle voetbalfans. Of wat dacht je van een vriendinnetje met acht armen? Deze groene Octopus zal je kamer opvrolijken. Haar waterspetters kun je uitknippen en op de muur plaatsen waar je maar wilt. Leuk voor de allerkleinsten is de blauwe Tiny Train muursticker. Hij neemt je mee op reis naar verre bestemmingen.

Flinders - Glam you wall - Flinders design voor ieder interieur

Foto: Ideaal voor de jongenskamer: de Tiny Train Muursticker van Ferm Living

Muurstickers aanbrengen

Flinders biedt een grote collectie muurstickers. Alle muurstickers zijn gemaakt van een mooie en hoog kwalitatieve, matte muurfolie. Daarnaast is de folie dun. De stickers kunnen op vrijwel alles geplakt worden, zolang de ondergrond maar hard en vlak is. Denk hierbij aan glad gestucte muren, deuren en ook ramen. De muurstickers zijn goed bestand tegen water en kunnen dus gemakkelijk worden schoongemaakt.

Flinders - Glam you wall - Flinders design voor ieder interieur

1. Ferm Living Birdcage large muursticker €57,-
2. KEK Amsterdam Fabric Friends Chihuahua muursticker €14.95
3. KEK Amsterdam Forest Friend Owl muursticker €14.95,-
4. Ferm Living Robots groen muursticker €38,-
5. Ferm Living Velo muursticker €38,-

Behangen met Ferm Living

Wanneer een muursticker alleen niet genoeg is, heeft Ferm Living ook ontzettend leuk behang. Zoals het Ferm Living Owls behang of het In the rain behang. Dit Wallsmart behang is makkelijk zelf aan te brengen. Je hebt zelfs geen plaktafel nodig, want de muur kan direct worden ingesmeerd met lijm. Wij wensen jullie een fijne vakantie en veel plakplezier!

Flinders - Glam you wall - Flinders design voor ieder interieur

Foto: Ferm Living Owls behang voor de kinderkamer