Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot.

Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen

De Normann Copenhagen Herb stand kruidenpot is ideaal als je veel met verse kruiden kookt. Je kunt de kruidenplantjes in de bakjes doen en steeds afknippen wat je nodig hebt. De Herb stand kruidenpot wordt met schaar geleverd.

Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen.

Herb stand heeft waterbakjes

De Herb stand kruidenpot heeft twee bakjes waar kruiden in gedaan kunnen worden. Ook hebben ze allebei een waterbakje, zodat je plantjes niet snel doodgaan. Tenminste, als je de waterbakjes bijtijds aanvult ;-).

Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Herb stand kruidenpot.

Vaatwasser bestendig

De Normann Copenhagen Herb stand is gemaakt van plastic en staal. De kleuren, wit en groen, geven een frisse uitstraling en passen in bijna elke keuken. Wat ook handig is; alles is vaatwasser bestendig behalve de schaar.

Herb stand kruidenpot van Normann Copenhagen - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Herb stand kruidenpot vanaf de bovenkant.

Jakob Heiberg en Normann Copenhagen

Jakob Heiberg heeft zijn eigen ontwerp studio in Kopenhagen en ontwerpt producten voor designlabels. Hij staat bekend om zijn design voor keukenaccessoires. Zijn visie: "Design en functie zijn beide erg belangrijk. Design is iets wanneer alles samenkomt, dat fascineert me".

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.