Flinders op de Woonbeurs 2013

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Woonbeurs 2013 in de RAI in Amsterdam. Hét walhalla voor wooninspiratie en stylingtips. Natuurlijk is Flinders erbij. Bezoek onze stand van 2 tot en met 6 oktober op de Woonbeurs. Elke dag verloten we de leukste prijzen!

Woonbeurs 2013

Woonbeurs 2013

De Woonbeurs is het grootste event op woongebied in Nederland. Ben je net verhuisd of kan je huis wel een inspiratieboost gebruiken? Deze week vind je alles wat je nodig hebt uitgestrekt onder het enorme dak van de RAI in Amsterdam. Advies van experts, stylingtips van woonbladen, collectiepresentaties van ontwerpers en creatieve interpretaties van nieuwste woontrends. Na een bezoekje aan de Woonbeurs weet je precies hoe je het gaat aanpakken bij jou thuis.

Flinders & Woonbeurs 2013

Flinders heeft ook dit jaar weer een mooie stand op de Woonbeurs. Kom vooral langs - we zijn te vinden in Hal 9. Op onze stand verkopen we lampen (o.a. Het Lichtlab en Seletti) en woonaccessoires (o.a. Ferm Living, Hay en Normann Copenhagen). Bovendien verloten we dagelijks gratis en voor niets prachtige woonproducten.

Dinsdag maak je 3x kans op de Flos D'E Light tafellamp: een strakke lamp van Italiaanse topkwaliteit, ontworpen door Philippe Starck. Naast bureauverlichting biedt dit moderne ontwerp plek om je iPone, iPad of iPod op te laden. Op woensdag geven we gratis de Fatboy Edison The Petit tafellamp weg. Deze oplaadbare lamp kun je overal mee naartoe nemen en zowel binnen als buiten gebruiken.

Woonbeurs 2013 Flos Fatboy

Foto 1: Flos D'E Light tafellamp. Foto 2: Fatboy Edison The Petit tafellamp.

Donderdag verloten we 3x een Het Lichtlab Koplamp. Stoere hanglampen met een vintage uitstraling die je kunt afstellen naar de gewenste richting. Vrijdag pakken we uit met een pretpakket van Royal VKB én een Vitra House Bird, ontworpen door het duo Charles & Ray Eames.

Woonbeurs 2013 Het Lichtlab Royal VKB Vitra

Foto 3: Het Lichtlab Koplamp. Foto 4: Royal VKB pretpakket. Foto 5: Vitra House Bird.

Zaterdag maak je 2x kans op het lieflijke Studio Ditte Bloemenbehang. Zondag, tot slot, win je bij Flinders 2x de koperen &Tradition Utzon hanglamp. Helemaal volgens de laatste kopertrend en in een stijlvol, strak ontwerp dat het licht mooi doseert.

 Woonbeurs 2013 Studio Ditte &Tradition Utzon

Foto 6: Studio Ditte Bloemenbehang. Foto 7: &Tradition Utzon hanglamp.

 

De Woonbeurs 2013 is van dinsdag 2 t/m zondag 6 oktober in de RAI, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam. De beurs is iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag is de beurs ook 's avonds open tot 21:00 uur. Meer praktische informatie vind je op Woonbeurs.nl.