Favorieten voor buitenshuis

On posted by Merel Kosters in Interieurtrends

Gaat de winter nu toch nog beginnen? Ik blijf optimistisch: over enkele weken breekt de lente echt weer aan. Begin dus maar vast met het voorjaarsklaar maken van je tuin of balkon. Vandaag deel ik mijn Flinders favorieten voor buitenshuis!

Fast Forest stoelen

Welke stoel past er nu beter tussen het groen dan een stoel met een all-over patroon dat doet denken aan bos, bomen en takken? De Fast Forest serie is een serie buitenstoelen met precies zo’n patroon. De stoelen zijn gemaakt van aluminium, ze zijn stapelbaar en je kunt kiezen uit verschillende natuurtinten. Werkelijk een plaatje!

Buitenhuis
Beeld Verschillende stoelen uit de Fast Forest serie, waaronder de simpele Forest stoel, de comfortabele Armchair stoel en de trendy Low barkruk.

Bloom Pot bloempot

Of je nu een statement wil maken in een grote designertuin, of gewoon ruimte tekort komt op je kleine balkonnetje, dan is daar de Bloom Pot. Deze bloempot combineert het praktische (het houden van bloemen of planten) met het aangename (prachtige sfeerverlichting). Hij bespaart je niet alleen ruimte (hij is ook nog eens verkrijgbaar in verschillende afmetingen), maar zet ook je met zorg uitgekozen groen in de spotlights.

Bloom Pot
Beeld
De Bloom Pot bloempot maakt van jouw simpele plant en waar designstuk. 

Fatboy Headdemock hangmat

Het is het ultieme vakantieplaatje: een hangmat tussen twee palmbomen. Helaas groeien die palmbomen hier niet in je achtertuin, maar daar heeft Fatboy wat op gevonden: een hangmat op een standaard! Hij is groot genoeg voor met z’n tweeën (of zelfs drieën), dus je hoeft geen ruzie te maken over wie erin mag liggen. Voor kleinere tuinen is dit ook een extra relaxte vervanger van de klassieke ligstoel. 

Fatboy
Beeld
De Fatboy Headdemock hangmat is verkrijgbaar in maar liefst zestien vrolijke kleuren en er bestaat ook een bijpassend hoofdkussen voor extra comfort.

Ferm Living Plant Wall plantenrek

Ideaal voor kleine buitenruimtes en balkons, deze plantenrekken van Ferm Living. Alles wat je nodig hebt is een smalle plantenbak met klimplant. Die zet je onder het plantenrek en je laat de natuur de rest doen. Voor je het weet heb je een prachtig groen muurtje gecreëerd zonder er veel vierkante meters op in te hoeven leveren.

Ferm Living
Beeld
De Ferm Living plantenrekken zijn er in het rond en het rechthoekig.

Kartell Pop Outdoor bank

Wil je optimaal genieten van je tuin, investeer dan in een buitenbank met het comfort van een binnenbank. De Kartell Pop Outdoor bank is net zo zacht en comfortabel als je exemplaar in de woonkamer, maar is voorzien van een speciale coating, waardoor ‘ie het hele jaar door buiten kan staan!

Kartell
Beeld
Verkrijgbaar in chique wit en zomers oranje, de Kartell Pop Outdoor bank is een echte aanwinst voor lange zomeravonden buiten.

Emu Shade Lateral parasol

Nooit meer dat gedoe van het verplaatsen van de parasol met dit model van Emu. Deze parasol kan 360 graden draaien en in verschillende hoeken worden vastgezet. De voet aan de zijkant staat bovendien niet in de weg en zorgt ervoor dat je uitzicht niet wordt belemmerd. 

EMU
Beeld
De Emu Shade Lateral parasol verenigt functie en design moeiteloos.

Nog maar een paar weekjes te gaan, maar ik kan in ieder geval niet meer wachten. Laat de lente maar komen!