Kartell Dr. YES eetkamerstoel - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Kartell Dr. YES eetkamerstoel staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Kartell Dr. YES eetkamerstoel.

Dr. YES eetkamerstoel van Kartell

Bij het zien van de Kartell Dr. YES eetkamerstoel zeg je direct ja. De eetkamerstoel heeft een futuristische uitstraling. De glanzende buitenkant maakt de look helemaal af. Met zijn strakke uiterlijk past ie perfect in een modern interieur.

Dr. YES eetkamerstoel van Kartell - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Dr. YES eetkamerstoel.

Dr. YES vs Dr. NO

De Kartell Dr. YES eetkamerstoel is er ook nog in een andere variant: Dr. NO eetkamerstoel. Dat ze broer en zus van elkaar zijn is wel te zien. Als je goed kijkt naar het ontwerp van de Dr. NO is deze wat 'ronder' en 'zachter'.

Dr. YES eetkamerstoel van Kartell - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Dr. NO eetkamerstoel.

Dr. NA eettafel van Kartell

Een tafel die gemaakt is voor de Dr.YES en Dr.NO eetkamerstoelen... Dat klinkt te ideaal? Toch bestaat deze eettafel wel degelijk. De Dr. NA is perfect als bijzettafel of als tafel om aan te lunchen.

Dr. YES eetkamerstoel van Kartell - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Dr.NA eettafel met Dr.NO eetkamerstoel.

Tuinmeubels

Ben je nog op zoek naar mooie tuinmeubels voor deze zomer? Dan biedt deze serie van Kartell uitkomst. De stoelen en tafel zijn ook gemaakt voor buiten. Ze zijn weerbestendig door het materiaalgebruik. Ze zijn namelijk gemaakt van Polypropileen (kunststof).

Ontwerpersduo Eugeni Quitllet & Philippe Starck

Eugeni Quitllet en Philippe Starck staan als ontwerpersduo sterk bij Kartell. Ze hebben samen heel wat producten ontworpen voor het Italiaanse designmerk.

Heb je vragen over dit artikel of wil je meer weten over de producten van Kartell? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.