Designlabel Moooi op Salone del Mobile

On posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Designlabel Moooi stelt ook dit jaar haar collectie tentoon op de Salone del Mobile. Het liefst zie je natuurlijk met eigen ogen de nieuwe collectie van Moooi in Milaan, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarom zetten wij de nieuwe producten van Moooi voor je op een rijtje. Bekijk de nieuwe creaties die zijn ontworpen door Marcel Wanders en Studio Job.  

Valentine en Baby Valentine – Marcel Wanders

Marcel Wanders heeft twee lampen ontworpen voor Moooi: de ‘Baby Valentine’ en ‘Valentine’. De Baby Valentine is 18 cm hoog en 21 cm breed. De Valentine is 29,5 cm hoog en 35,5 cm breed. De lamp bestaat in de kleuren zwart, goud, wit en chroom. Zoals je op onderstaande foto kunt zien heeft de binnenkant van de lamp indrukwekkende  bloemenpatronen.

Flinders - Designlabel Moooi op Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

Foto: De Valentine en de Baby Valentine zijn ontworpen door Marcel Wanders.

Flinders - Designlabel Moooi op Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

Foto: De binnenkant van de Valentine en de Baby Valentine.

Oud-Duitse klok en kast – Studio Job 

De Oud-Duitse klok en kast passen goed bij elkaar. Deze meubels zijn ontworpen door Studio Job. Een leuk detail van de Oud-Duitse klok verklappen wij je alvast. Hij is namelijk met de hand geschilderd! Een ander handigheidje: als je de deur opent kom je terecht in een opbergvak. Een multifunctionele klok dus ;). Per uur hoor je de klok geluid maken. Deze unieke klok is alleen verkrijgbaar in het wit. De klok is bijna 2 meter hoog.

Flinders - Kartell: nieuwe design producten 2012 - Design voor ieder interieur

Foto: De Oud-Duitse klok is ontworpen door Studio Job.

De Oud-Duitse kast is ook met de hand gemaakt. Dat dit een echte eyecatcher in je huis zal zijn, hoeven we je denk ik niet te vertellen. De kast is verkrijgbaar in het wit, bevat kleurrijke beschilderingen en heeft het formaat (bxdxh) 135 x 50 x 190 cm. Dat betekent dat je genoeg kunt opbergen.  

Flinders - Designlabel Moooi op Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

Foto: De Oud-Duitse kast ontworpen door Studio Job.

Big Ben klok – Marcel Wanders  

De Big Ben klok is ontworpen door Marcel Wanders. De klok doet zijn naam eer aan. Net als de echte Big Ben zijn de afmetingen enorm: een diameter van maar liefst 180 cm. Je kunt de klok zelf personaliseren door je favoriete locatie te kiezen, namelijk: thuis, overal, nergens, Milaan of Amsterdam. De klok heeft een witte wijzerplaat met zwarte wijzers en weegt 38 kg. De Big Ben past automatisch de zomer- en wintertijd aan: nooit meer een keer te laat, of juist te vroeg dus ;).

Flinders - Designlabel Moooi op Salone del Mobile - Design voor ieder interieur

Foto: De Big Ben klok ontworpen door Marcel Wanders.

Ben je nieuwsgierig naar meer nieuws van designlabels op de Salone del Mobile? Houd dan de komende tijd Flinders magazine goed in de gaten.