Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

On posted by Wendy Schouten in Interieurtrends

De maand februari is begonnen. Valentijn staat weer voor de deur! De rozen zijn niet aan te slepen. Een mooie vaas is met Valentijn geen overbodige luxe. Wil jij je geliefde verrassen? We hebben de mooiste Valentijnscadeaus voor je op een rijtje gezet.

Flinders - Valentijnscadeau - Design voor ieder interieur

De Florentine vase als Valentijnscadeau

De Florentine vase van Eva Solo verdient zeker een bloemetje! In deze elegante vaas komt je Valentijnsboeket nog beter tot zijn recht. Door de slanke hals blijven bloemen mooi rechtop staan en kun je de vaas makkelijk vasthouden. Met zijn vrouwelijke vorm is de Florentine vase een romantisch en functioneel valentijnscadeau.

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

De Slab van goods

Mocht je je geliefde echt willen verrassen, dan raden we de Slab aan. Deze vaas van Goods is een multifunctioneel accessoire. Het ene moment heb je een vaas, het andere moment een prachtige schaal! Hoe kan dit? Horen we je denken… Geheim van de smid! Ontdek het samen met je geliefde op Valentijn. 

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

Altijd bloemen in huis met de Norm 06 lamp

Kaarsjes en bloemetjes staan garant voor een romantisch Valentijn. Jammer dat bloemen na verloop van tijd verwelken, en kaarsen opbranden. Gelukkig biedt Normann Copenhagen hier een oplossing voor! De Norm 06 lamp geeft licht uit een bloem. Dubbel plezier! Je moet hem wel even zelf in elkaar zitten. Maar wat is er nou romantischer dan samen met je partner het ideale Valentijnsgeschenk te maken!

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

Een rocking Valentijn

Op Valentijn toast je met je lover op de liefde. De Rocking Glass van Normann Copenhagen maakt jullie feestje compleet! Door de ronde onderkant rollen ze de tafel over, maar vallen nooit om. Rock on!

 

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

Wijnrek Grape

Nog geen mooi wijnrek om de champagne alvast in klaar te leggen? Een van Goods’ meest bekende producten is de Grape. Het wijnrek is gemaakt van superlicht, maar ijzersterk kunststof. Grape is op allerlei manieren te stapelen en ook op te hangen aan de muur met de speciale ophangset.

 

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

Romantisch valentijnscadeau

's Avonds met je geliefde aan een chique diner. Goods helpt je je Valentijn romantisch te maken. Met de Lucy op tafel kan jouw Valentijn niet meer stuk! De kandelaar bestaat uit vijf identieke armen en door een slimme constructie staan alle kaarsen op hetzelfde niveau.

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

De Mood Flame voor de perfecte sfeer 

Mochten jij en je lover nog lang willen nagenieten in romantisch kaarslicht, dan staat de Mood Flame prachtig op de vensterbank. De Mood Flame is een theelichthouder ontworpen door Jan Hoekstra voor Royal VKB. Met deze siliconen sfeermaker maak je je huis én tuin binnen no time gezellig. De Mood Flame is hitte- en vlambestendig en is bestemd voor het branden van een standaard theelichtje.

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

Spiegeltje spiegeltje...

Mannen opgelet: Wil je je geliefde elke dag wel zeggen hoe gek je op haar bent en dat zij jouw liefde helemaal waard is? De ‘Spiegeltje spiegeltje’ van Goods vertelt je lover elk moment van de dag hoe mooi zij is, zodat ze het nooit vergeet.

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus

 

De Smiley van Eva Solo

Heeft jouw geliefde altijd de lachers op de hand? De smiley van Eva Solo brengt wel heel veel vrolijkheid in huis. Gebruik hem op je nachtkastje, de bijzettafel of in de keuken. In de Smiley kun je van alles opbergen en ook leeg steelt hij de show. De ronde en compacte vorm van dit accessoire geven een rustieke en unieke uitstraling. Maak jouw Valentijn blij met dit lachebekje!

Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus