De nieuwe collectie van Fatboy

Posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Buiten daalt het kwik tot onder het vriespunt. Binnen zitten we er warmpjes bij met de nieuwe collectie van Fatboy. Trendy kleuren en producten waar je heerlijk in weg kunt kruipen: tijd om de zitzakken, krukjes, vloerkleden en lounge konijnen onder de loep te nemen.

Flinders - Fatboy collectie - Flinders design voor ieder interieur

Foto:
1. Fatboy Original Special zitzak €249,-
2. Fatboy CO9 XS €299,-
3. Fatboy Baboesjka €169,-
4. Fatboy Non-flying carpet €149,-
5. Fatboy Krukski vanaf €49,-
6. Fatboy Doggielounge vanaf €79,-
7. Fatboy Cuscino Special kussen €149,-

 

  • Non-flying carpet

De Non Flying Carpet doet met zijn Perzische voorkomen denken aan Arabische sprookjes over 1001 nachten. Niets is echter minder waar. The Non Flying Carpet is namelijk een praktisch vloerkleed met vuilafstotende finish. Het vloerkleed is niet enkel te gebruiken in het formaat 180 x 140 cm, maar ook eenvoudig te koppelen via rode knopen.

  • Baboesjka

De Baboesjka is een mix & match poef bestaande uit drie losse kussens op elkaar gestapeld en bij elkaar gehouden door een verstelbare stoere riem.

  • Krukski

De Krukski is een oersterk krukje dat zich eenvoudig laat combineren met een kussen uit de Baboesjka serie. Het krukje is verkrijgbaar in de kleur zwart en heeft een handzame afmeting van 40 x 40 x 50 cm.

  • Cuscino kussen

De Cuscino is een oversized leefkussen uit de Fatboy collectie. De ultrazachte vulling en finish maken hem zeer geschikt om op te loungen. Verkrijgbaar in de versie Stonewashed en Special.

  • Original zitzak

De Original viert zijn tiende verjaardag met de introductie van drie nieuwe uitvoeringen in superzacht stonewashed katoen, stoer nylon en trendy prints. De grote zitzak van 180 x 140 cm bevat een comfortabele vulling die zich naar je lichaamswarmte vormt en de zak perfect in vorm houdt. The Original Fatboy was het allereerste product wat het Fatboy in 2002 lanceerde. Tien jaar na dato zijn er wereldwijd meer dan één miljoen exemplaren van deze onverwoestbare, oversized zitzak verkocht.

  • Doggielounge stonewashed

Onze trouwe viervoeter wordt ook weer verwend door Fatboy. De Doggielounge is verkrijgbaar in twee formaten en 7 verschillende kleuren. Dit loungekussen bestaat uit extreem sterke materialen en is makkelijk schoon te maken met water en zeep.

  • CO9 loungekussen/knuffel

De CO9 XS is een oversized lounge konijn. Van poot tot oor meet de CO9 2.10 meter en heeft om deze reden, liefkozend, de bijnaam XS meegekregen. CO9 heeft ook een grote broer; de CO9 XXL met een totale lichaamslengte van maar liefst 5 meter! Via Facebook maak je kans op een CO9 t.w.v. €299,-. Bekijk de winactie hier.

Giftcard t.w.v. €20,-

Flinders - Fatboy Giftcard - Flinders design voor ieder interieurTot 28 februari 2013 krijg je €20,- korting op de producten van Fatboy (bij een besteding vanaf €100,-). Wil je profiteren van deze korting, dan kun je een Giftcard aanvragen via www.fatboy.com/giftcard.