Creatief Valentijnsidee

On posted by Wilma Korrel in Interieurtrends

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Dit zijn gegevens die ik vond op Wikipedia.

Valentijnscadeau

Persoonlijk vind ik een cadeau kopen voor je Valentijn minder interessant, omdat het vaak dezelfde soort cadeaus zijn die in de top 5 verschijnen. Met stip op nr. 1 staat dan ook het bekende boeket rode rozen. Zelf ben ik veel blijer met een cadeau dat vanuit het hart is gekozen of gemaakt.

Flinders - Valentijnscadeau - Design voor ieder interieur

Valentijnsdag 2011

Wil je origineel voor de dag komen op Valentijnsdag? Koop dan een verfblik met lichtgevende verf (glow in the dark) en schrijf een lieve tekst op de muur van de slaapkamer. Het verrassings effect voor jouw Valentijn zal duidelijk worden wanneer het licht uitgaat. Succes verzekerd!

Meer informatie op http://www.flexa.nl/

Online Valentijnscadeaus bestellen

Geen tijd om de deur uit te gaan? Bestel je Valentijnscadeau dan op flinders.nl! Wij speurden vast een aantal cadeaus voor je op. Bekijk het artikel 'Design voor Valentijn: de mooiste cadeaus'

Flinders - Valentijnscadeau - Design voor ieder interieur