Bodum: hét designlabel voor keukenaccessoires

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Flinders breidt haar assortiment uit met keukenaccessoires van het Deense designlabel Bodum. Bodum is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door kwaliteit, eenvoud en betaalbaarheid. Ze hebben zich vanaf de jaren '60 wereldwijd weten te profileren en zijn nu in meer dan 50 landen te koop. Kom meer te weten over dit inspirerende en mooie merk.

Er was eens...

Bodum kent een lange geschiedenis. Het bedrijf is in 1944 opgericht door Peter Bodum in Denemarken. In de jaren '60 heeft hij Bodum internationaal op de kaart gezet door producten te produceren die doelmatigheid, kwaliteit en betaalbaarheid waarborgden. In 1974 nam zijn zoon, Jorgen Bodum, het bedrijf over van zijn vader. Jorgen combineerde het creatieve werk van Bodum met nieuwe visionaire ideeën. In 1980 werd een team van interne designers bij elkaar gebracht onder de naam PI-Design. Tegenwoordig runt Jorgen het bedrijf samen met zijn zus Pia Bodum. Het is dus nog steeds 100% een familiebedrijf.

Typisch Bodum

De producten van Bodum zijn vanaf de eerste dag kenmerkend. Bodum maakt veel gebruik van glas in combinatie met metaal en/of kunststof. Neem bijvoorbeeld de wereldberoemde Bodum Assam theepot (1L) of de handige Bodum Twin peper- en zoutmolen.

Bodum; hét designlabel voor keukenaccessoires - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Bodum Assam theepot (1L) €49,90
2. Bodum Twin peper- en zoutmolen €39,90.

Ik zie dubbel

De glazen van Bodum zijn ook heel bekend. Kenmerkend voor de glazen is dat ze van dubbel glas zijn gemaakt. Hierdoor kun je de glazen met heet drinken gerust oppakken zonder dat je bang hoeft te zijn je vingers te verbranden. Neem bijvoorbeeld de Bodum Canteen glazen met oor of de Bodum Pavina glazen.

Bodum: hét designlabel voor keukenaccessoires - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Canteen glazen met oor (2 stuks) €26,90
2. Pavina glazen (0,45L) (2 stuks) €32,90
3. Canteen glazen (0,2L) (2 stuks) €22,90
4. Pavina glazen (0,25L) (2 stuks) €22,90.

Lekker zomers

Bodum maakt veel gebruik van frisse kleuren voor haar producten. En die frisse kleuren zijn perfect voor in de zomer. Met de Bodum Fyrkat picknick barbecue of het Bodum Bistro broodmes (15 cm) ga je gegarandeerd vrolijk de zomer in.

Bodum: hét designlabel voor keukenaccessoires - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fyrkat picknick barbecue €59,90
2. Bistro broodmes (15 cm) €69,90
3. Bistro messenblok €49,90
4. Fyrkat mini houtskool €39,90
5. Bistro chefs mes (15 cm) €44,90
6. Fyrkat gas barbecue €119,-.

Heb je vragen over dit artikel of wil je meer weten over Bodum? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.