Blog: Interieur design by nicole & fleur

On posted by Hiske Teerling in Interieurtrends

Naast het Flinders Magazine zijn er nog heel veel leuke websites waar je kunt lezen over design en inrichting. Die willen we je natuurlijk niet ontnemen. Deze week: Interieurdesign.nu van Nicole en Fleur. Nicole en Fleur ontwerpen interieurs binnen de stijl van de opdrachtgever en binnen de mogelijkheden van het budget. Het is makkelijk om veel geld uit te geven, maar zij vinden het ook een uitdaging om ook bij een kleiner budget een geweldig interieur advies te bieden. Kortom interieur design voor iedereen!

Interieur design by nicole & fleur

De naam van interieur advies &-styling bureau Interieur design by nicole & fleur zegt het al. Nicole en Fleur zijn de interieurontwerpers die dit bedrijf leiden. Beiden hadden de droom om van hun enorme passie voor wonen & interieur hun beroep te maken. Onder het genot van een goede lunch hebben ze deze passie en de toekomst ideeën gedeeld en kort daarna was interieur design by Nicole en Fleur ontstaan.

Flinders - Interieur design - Flinders design voor ieder interieur

Foto: Voorbeeld van een interieur advies.

Interieur advies

Jouw huis is de plek waar je het ultieme thuisgevoel wilt ervaren. Nicole en Fleur ontwerpen voor jou een interieur in jouw stijl en binnen de mogelijkheden van jouw budget. Voor elk interieur advies kan je bij Nicole en Fleur terecht. Van een kleur- of styling advies tot een volledig interieur advies.

Zij houden van open en duidelijke communicatie. Daarom hebben zij hun adviezen onderverdeeld in 4 overzichtelijke pakketten, deze pakketten zijn op de site goed uitgewerkt zodat je vooraf al weet wat je voor een bepaalde prijs kan verwachten.

Flinders - Interieur design - Flinders design voor ieder interieur

Foto: Advies voor producten.

 

Nicole en Fleur bieden een online advies en een interieur advies thuis/basis of compleet. Naast het geven van advies kunnen ze ook voor je op pad als personal shopper en kunnen ze de uitvoering voor je uit handen nemen. Voor een klein interieur advies tot aan een complete metamorfose van je woning kun je terecht bij Interieur design by nicole & fleur.