Beurs in beeld: IMM Cologne

Posted by Sabine Meekel in Interieurtrends

Welkom op IMM Cologne, de internationale woonbeurs in Keulen! Afgelopen maand bezocht het team van Flinders de vakbeurs waarmee ieder jaar het beursseizoen begint. Wij hebben hier veel inspiratie opgedaan op het gebied van verlichting, stoelen, woonaccessoires en meer. Ben je benieuwd welke nieuwe en bestaande producten wij hebben gespot? Hieronder tref je een beeldverslag van het bezoek aan IMM Cologne op 19 januari!

Verlichting

&Tradition Verlichting
Beeld Designlabel &tradition presenteerde zowel bestaande als nieuwe ontwerpen op IMM Cologne. In de linker bovenhoek zie je een heleboel &tradition FlowerPot hanglampen bij elkaar en daaronder de Copenhagen SC6 hanglamp in diverse kleuren. Nieuwe verlichting zie je rechts. Deze Light Forest hanglampen zijn ontworpen door het Nederlandse designkoppel Ontwerpduo en vanaf eind april bij Flinders te koop!

Gubi Collar hanglamp
Beeld Gubi is een geliefd merk op het gebied van designmeubels en -verlichting. Hier zie je de Collar hanglamp, één van de nieuwe modellen die zij op IMM Cologne lieten zien. 

Petit Friture Ray hanglamp
Beeld Petite Friture is pas in 2009 opgericht, maar heeft nu al een prachtige collectie designverlichting! Deze zal binnenkort ook bij Flinders verkrijgbaar zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van deze Ray hanglamp? 

Petit Friture Vertigo hanglamp
Beeld Wow! Dit is de Vertigo Large hanglamp van Petite Friture. Dankzij het ultralichte materiaal beweegt de lamp zachtjes mee met luchtstromen en geeft hij iedere ruimte een bijzonder uiterlijk.

Opbergers

String Works lage kast
Beeld Natuurlijk mocht de populaire String-kast niet ontbreken op IMM Cologne. Maak kennis met de nieuwe serie String Works, die uit te breiden is met onder andere een bureaublad, pc-houder en ladeblok. Zo creëer je gemakkelijk een complete werkplek!

Menu Stick System kast
Beeld Het merk Menu staat bekend om zijn originele woonaccessoires. Op IMM Cologne zagen wij dat zij ook fantastische kasten in de collectie hebben, zoals Stick System. Omdat je kunt kiezen uit maar liefst acht verschillende maten en drie kleuren, past deze opberger in ieder interieur!

Zitmeubels

Vitra Eetkamer
Beeld Vitra is één van de grootste designlabels van Flinders en was op IMM Cologne goed vertegenwoordigd. In deze eetkamer staan onder andere de Eames DSW Chair, Eames DSR Chair en Eames DKR Wire Chair stoelen. 

Vitra Alcove Plume sofa
Beeld Hallo, kom je bij me zitten? (Vitra Alcove Plume tweezitter)

Karimoku News Standard & MDF Italia zitmeubels
Beeld Flinders ontdekte ook veel nieuwe merken op IMM Cologne! Boven zie je de stoelen en krukken van Karimoku New Standard. De collectie van dit designmerk bestaat uit vrolijke, innovatie meubels van massief hout. Onder zie je de Flow Slim Armchair stoel en Mia sofa van MDF Italia. Be prepared: dit prachtige Italiaanse label is binnenkort ook te verkrijgen bij Flinders!

Accessoires

Accessoires IMM Cologne
Beeld Last but not least, hebben wij de mooiste accessoires van IMM Cologne voor je verzameld! Met de klok mee:

1. &tradition True Colours vazen.
2. Tom Dixon Form serie, met de Sugar Dish & Spoon, Jug, Milk Jug, Tea Pot en Caddy.
3. Karimoku New Standard Colour Bin pennenhouder.
4. Pulpo meets Rosenthal serie, diverse accessoires. 
5. Kaj Bojesen Monkey speelgoed.

Yay, het team van Flinders heeft weer een heleboel inspiratie op het gebied van wonen en design! Binnenkort kun je in onze webshop ook terecht voor nieuwe merken als MDF Italia en Petite Friture. Houd het Flinders Magazine en onze Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!