Beatrix gaat voor goud

Posted by Renée IJzerman in Interieurtrends

Het is dinsdag Koninginnedag! Vanwege de inhuldiging is deze feestdag dit jaar extra bijzonder. Dat verdient een speciaal artikel.

Feest in stijl

We vieren de gouden jaren van Koningin Beatrix. Dat doen we natuurlijk in stijl. De 10 producten van hieronder zijn helemaal Beatrix. Bovendien hebben ze dé kleur van het Koningshuis. Goud is een warme, rijke kleur. Haal het in huis en je bent altijd in een feeststemming.

Licht en luchtig

Zijn naam heeft de Gispen Home Collection Slingerlamp niet voor niets. De hanglamp is gemaakt met de nieuwste laser-cut technologie. Dat betekent dat ze de lamp uit een platte plaat staal snijden. Vervolgens wordt het als een slinger in model getrokken. Met zijn feestelijke look fleurt deze luchtige Slingerlamp je interieur op.

Flinders - Beatrix gaat voor goud - Design voor ieder interieur
Foto:
1.    Gispen Slingerlamp hanglamp €650,-
2.    Flos Skygarden 2 hanglamp €2.230,-
3.    Kartell Bourgie tafellamp €415,-
4.    Functionals Stool kruk €199,-
5.    Vitra Tripod klok €327,-
6.    Ferm Living Tree Bomb mok goud €20,-
7.    Moooi Delft Blue NO. 11 vaas €822,-

De Flos Skygarden 2 hanglamp is super strak. Van buiten dan, want van binnen in het net een rozentuin. De mooie hanglamp was er al, maar is nu nieuw in kingsize. Skygarden 2 komt boven de eettafel of in een grote hal helemaal tot zijn recht. Het liefst wil je hem toch boven je bed, want je kunt er uren bij wegdromen.

Schitterend goud

De Moooi Valentine verovert je hart met zijn verrassende karakter. De moderne designlamp heeft aan de binnenkant bloemenpatronen van schitterend glas. Naast goud is Valentine ook verkrijgbaar in chroom, wit en zwart. Ook is er een kleiner maatje: de Baby Valentine. Voor een speels effect hang je een paar baby’s gezellig bij elkaar.

Flinders - Beatrix gaat voor goud - Design voor ieder interieur
Foto:
8.    Moooi Valentine hanglamp €1.416,-
9.    Ferm Living Squares behang goud €66,-
10.  Ferm Living Monroe behang €81,-