Muuto Around Coffee Table salontafel - Het verhaal

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Muuto Around Coffee Table salontafel staat deze week centraal in het verhaal achter... Dat Flinders designtoppers verkoopt moge duidelijk zijn. Dat er achter elk ontwerp een verhaal zit, is vaak wat minder bekend. En als je dan toch een designtopper koopt; hoe leuk is het dan om het verhaal erachter te leren kennen? Dat je elke lijn en vorm begrijpt. Dat jij ziet wat de ontwerper ziet. Kom deze week meer te weten over de Muuto Around Coffee Table salontafel.

Around Coffee Table salontafel

De Muuto Around Coffee Table salontafel is een typisch voorbeeld van Scandinavisch design. Dit komt door het simpele, strakke design en het gebruik van duurzaam hout. Er zijn twee formaten van de tafel.

Around Coffee Table salontafel van Muuto - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Around Coffee Table salontafel van Muuto.

Mix kleur en afmeting met elkaar

Zet meerdere Around Coffee Table salontafels bij elkaar voor een mooi effect in de woonkamer. De Around Coffee Table salontafel is er in vele kleuren. Dus mix en match verschillende formaten met verassende kleuren.

Around Coffee Table salontafel van Muuto - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Verschillende kleuren van de Around Coffee Table salontafel.

Hou 'm makkelijk schoon

De Muuto Around Coffee Table is goed schoon te houden. Door de inkeping in de rand van de salontafel kun je met gemak de kruimels van de tafel vegen.

Around Coffee Table salontafel van Muuto - Het verhaal - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto: Detail van de Around Coffee Table is de inkeping.

Muuto en Thomas Bentzen

Thomas Bentzen is zijn eigen ontwerpstudio begonnen in 2010. Volgens hem moet design functioneel, simpel en handzaam zijn tijdens gebruik. En als het product niet in gebruik is moet het vreugde opleveren. En vrolijk worden wij in ieder geval van zijn Around Coffee Table salontafel.

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.