Areaware: Design accessoires met humor

On posted by Lieve Gorter in Interieurtrends

Areaware is een nieuw design merk bij Flinders. Woorden die bij Areaware passen? Functioneel, onconventioneel met een tikkeltje humor. De meeste producten van Areaware toveren direct een glimlach op je gezicht. Vrolijke varkentjes, dolle hondjes en levensechte handen: Areaware heeft het allemaal. Lees hieronder meer over dit mooie merk.

Areaware design

Areaware heeft functioneel en onconventioneel design. En dat is niet voor niets. De producten zijn ongedwongen en geven direct een huiselijke sfeer. De houten dieren zijn hier een goed voorbeeld van. Neem bijvoorbeeld de houten Hanno the Gorilla of de Animal Box ijsbeer opberger.

Lachen geblazen met Areaware - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Hanno the Gorilla €77,-
2. Animal Box ijsbeer opberger €51,-

3. Animal Box lama opberger €51,-
4. Animal Box walvis opberger €51,-.

Perfect vs imperfect

De producten van Areaware zijn zowel perfect als imperfect. De producten zijn hierdoor speels en echt anders dan anders. De prullenbakken zijn bijvoorbeeld van plastic en van hout in elkaar geweven. Zie de Bow Bin Small prullenbak of de Bow Bin Large prullenbak hieronder.

Lachen geblazen met Areaware - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Bow Bin Small prullenbak €49,-
2. Bow Bin Large prullenbak €60,-.

Lachen geblazen

Veel producten van Areaware brengen direct een glimlach op je gezicht. Het zijn dingen die je niet verwacht die het zo grappig maken. Een varkentje als kussen? Of een designschaaltje gemaakt van pinda's? Bij Areaware kom je het allemaal tegen.

Lachen geblazen met Areaware - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Fauna Pico Varken kinderkussen
€31,-
2. Peanut Bowl schaal €39,-.

Levensechte handen

Levensecht, ook dat past bij Areaware. De levensechte handen waar je je sleutels op kunt leggen of een bloemetje in kunt klemmen. Deze handen spreken tot de verbeelding. Neem bijvoorbeeld de Reality Hand Bestow vaas of de Reality Hand Grab haak.

Lachen geblazen met Areaware - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1.
Reality Hand Bestow vaas €83,-
2. Reality Hand Grab haak €83,-.

Amerikaans design: Areaware

Areaware is gevestigd in New York. Het designlabel werkt samen met lokaal en jong talent. Ze willen graag een vooraanstaand platform zijn voor Amerikaans design. Naar ons idee lukt ze dat al heel goed, het talent straalt van de producten af. En ook die glimlach krijgen we ook niet meer van ons gezicht :-).

Heb je vragen over dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op via 020 – 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.