10 x Cijfers en letters in huis

Posted by Sabine Meekel in Interieurtrends

Een persoonlijk interieur spreekt voor zich. Daar zorg je wel voor met deze vrolijke woonaccessoires! Van lichtsnoer tot kussensloop: deze cijfers en letters vertellen ieder hun eigen verhaal. Welke items zou jij aan je inrichting willen toevoegen?

Kakelend kussen

Begint jouw naam met een 'A'? Dan geef je met deze kussenhoes van House Doctor duidelijk aan welke hoek van de bank van jou is. Voor degene die zijn plekje graag met een ander deelt, is er ook een kussen met een '&' bedrukking. Bron: vtwonen.

House Doctor kussensloop

Speak for yourself

Zoals de naam al doet vermoeden, creëer je met de Seletti Neon Art verlichting een echt kunstwerk voor aan de muur. Er is een lamp verkrijgbaar in iedere letter van het alfabet, dus je kunt eindeloos variëren. 

Seletti Neon Art

De muren hebben oren

Verwelkom je gasten op een wel heel bijzondere manier met deze Hello muursticker. Hij is verkrijgbaar in bijna vijftig verschillende kleuren en ook te bestellen in het Frans en Italiaans. Bron: Lovely Wall via www.etsy.com.

Hello Wall Decal

Steel de show

Hoe kan het ook anders dan dat deze lampen afkomstig zijn uit de Vegaz serie van Seletti? De lichtgevende letters zijn maar liefst 60 centimeter hoog en geinspireerd op de vintage reclameborden uit Vegas (VS). Bron: Musthaves.nl.

Seletti Vegaz verlichting

Bij de tijd

Dat een klok voorzien is van cijfers, is lang niet altijd vanzelfsprekend. Maar met de Leff Brick klok RVS 24h zie je werkelijk iedere minuut voorbij komen, dankzij het ouderwetse 'flip-over' systeem. 

Leff Brick klok

De plicht roept!

Je kent het wel: je komt thuis en treft her en der jassen, tassen en sjaals. Met de Hang kapstok van Seletti is dat voorgoed voorbij, want deze kapstok geeft een wel heel duidelijke boodschap af: Hang op, die spullen! Bron: vtwonen.

Seletti Hang kapstok

Morning message

Je geliefde verrassen met een persoonlijke boodschap? Pak het eens anders aan. Kies een dekbedovertrek met neutrale print, laat bij de coypshop een sjabloon drukken van je favoriete tekst en breng deze voorzichtig aan met watervaste stift of textielverf. Bron: vtwonen.

Dekbedovertrek

Schaapjes tellen

Leer je kindje tellen met deze vrolijke wanddecoratie. Ieder cijfer wordt vergezeld door een andere diersoort. Bron: Lovely Wall via www.etsy.com.

Cijfers muursticker

Even bijkletsen

Dit geletterde servies van ontwerper Arne Jacobsen zorgt voor een vrolijke noot tijdens het theekransje. Heb je het niet zo op gezelligheid, dan kun je natuurlijk ook de borden aan de muur bevestigen. Bron: vtwonen.

Arne Jacobsen servies

Sprekend licht

Met de Seletti Lighthink wandlamp verricht je iedere dag weer een goede daad door mensen in de juiste richting te wijzen. Iedere lamp wordt geleverd met drie spreuken en een neutrale perspex plaat, waar je je eigen creativiteit op los kunt laten.

Seletti Lighthink wandlamp

Letters en cijfers zijn, zoals je hebt kunnen zien, op vele manieren te verwerken in je interieur. Zo geef je je woning net dat beetje extra persoonlijkheid. Heb jij nog meer leuke tips & tricks om letters en cijfers toe te passen in je inrichting? Laat het ons weten!