Naar boven

Binnenkijken: Amsterdams design appartement

Op gepost door Renée IJzerman in Indeling & Styling

Sommige huizen zijn zó mooi, dat we je ze simpelweg niet kunnen onthouden. Helemaal omdat de bewoners ervan een fantastische smaak hebben op het gebied van interieur en design! Wat vind je bijvoorbeeld van dit appartement aan het Amsterdamse Vondelpark? 

Binnenkijken

Binnenkijken

Het zitgedeelte wordt gekenmerkt door strakke, lederen banken op hoge, metalen pootjes. Dankzij het roomwitte kleed doet het geheel toch zacht en warm aan. En de eyecatcher hangt natuurlijk aan het plafond: de Flos Skygarden 1 hanglamp van Nederlands topontwerper Marcel Wanders. 

Binnenkijken

Binnenkijken

Ook de eetkamer, die overgaat in de open keuken, is in het zwart-wit ingericht. Herken je de HAY About A Chair AAC21 stoelen? Deze hebben hier een zwartlederen bekleding gekregen. 

Binnenkijken

Binnenkijken

Van zo'n slaapkamer word je toch meteen zen? De tafellampjes op het nachtkastje zijn van Muuto en aan het plafond hangt de Caboche hanglamp van Foscarini te stralen. 

Binnenkijken

Binnenkijken

Als dát geen echte buitenkeuken is.... Dit stulpje bevindt zich aan de Van Eeghenstraat in Amsterdam-Zuid en wordt, zoals je ziet, omgeven door groen. Zie jij jezelf hier wel wonen? Dan moet je wellicht nog even sparen, maar bij interesse kun je contact opnemen met Heule Makelaardij.

Alle foto's zijn en blijven eigendom van Heule Makelaardij te Amsterdam.

Renée IJzerman

Over de auteur

Renée IJzerman

Renée is contentmarketeer bij Flinders. Ze geeft je advies bij de indeling & styling van je huis, brengt je op de hoogte van de laatste interieurtrends, helpt je bij de aankoop en het onderhoud en biedt je how to's van de mooiste designproducten.