Kerstcadeaus voor hem

On posted by Renée IJzerman in Design Producten

Voor de feestdagen op zoek naar een kerstcadeau voor je man of vriend? Bekijk dan de selectie van Flinders. Stoere producten die goed passen in een strak interieur zonder al te veel poespas. Bestel online en ontvang je kerstcadeaus voor hem bij je thuis (of op het werk).

Wood tafellamp en Dolly Salt & Pepper

Neem bijvoorbeeld de Wood tafellamp van Muuto. Een lamp gemaakt van grenen (houtsoort) die niets verbergt. Je ziet de schroefjes zitten en het snoer langs de lamp naar beneden lopen. Ook de porseleinen Dolly Salt & Pepper heeft niet veel te verbergen. Hoewel, aan de onderkant vind je natuurlijk de openingen om het zout en de peper in te doen.

Kerstcadeaus voor hem - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Wood tafellamp van Muuto ( €149,-)
2. Dolly Salt & Pepper van Normann Copenhagen ( €26,-)
3. Crushed van Muuto (vanaf € 39,50)
4. Match van Muuto ( €14,90)

Cadeautips: Kartell en Alessi

Flinders heeft een groot assortiment producten van de merken Kartell en Alessi. Een aantal cadeautips van deze merken zijn de Dune tray van Kartell en de Gianni Glass jar van Alessi. De Componibili van Kartell hebben we in vele soorten en maten. En een ander voorbeeld van Alessi is de La Stanza dello Scirocco fruit basket voor als je op zoek bent naar een eyecatcher voor op tafel.

Kerstcadeaus voor hem - Flinders - Design voor ieder interieur

Foto:
1. Componibili van Kartell (vanaf €42,-)
2. Dune Tray van Kartell (vanaf €48,-)
3. La Stanza dello Scirocco fruit basket van Alessi ( €47,-)
4. Gianni Glass jar van Alessi (vanaf €14,-)

Heb je vragen over de producten uit dit artikel? Of ben je op zoek naar een product dat niet op de site staat? Neem dan gerust contact met ons op via 020 30 30 630 of mail ons: info@flinders.nl.