Ferm Living Teepee Quilted plaid
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Ferm Living Teepee Quilted plaid

  Omschrijving

  Dit is het Ferm Living Teepee Quilted plaid.

  Het Teepee Quilted plaid van Ferm Living is vernoemd naar de kleine driehoeken die het plaid sieren. De driehoekjes lijken namelijk wel op tipi's. Met een paar van deze plaids zou je zelf een tipi kunnen maken. De kinderen die daar geen zin in hebben, kunnen het plaid ook gewoon als dekentje gebruiken.

  Het Teepee Quilted plaid van Ferm Living is 100 centimeter breed en 100 centimeter hoog. Het plaid is gemaakt van 100% organisch katoen en gevoerd met polyester. Het plaid kan worden gewassen op 30°. Het plaid is leverbaar in drie kleuren: grijs, roze en mint.

  Zoek je naast het Teepee Quilted plaid van Ferm Living een ander plaid van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Teepee Quilted plaid, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Merk Ferm Living
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Katoen
  Herkomst Denemarken

  Sfeerafbeeldingen

  Ferm Living Teepee Quilted plaid
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven