Kartell Componibili vierkant large, zonder deurtje
Ruim op voorraad
€ 98

van € 98

Special Price € 63,70

€ 34,30 voordeel
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Kartell Componibili vierkant large, zonder deurtje

Omschrijving

De Kartell Componibili vierkant large, zonder deurtje is ontworpen door Anna Castelli Ferrieri.

Dit opbergkastje van Kartell biedt vele mogelijkheden.

De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

De Componibili bestaat uit meerdere opstabelbare stukken die je snel en makkelijk in elkaar kan zetten. Het eenvoudige design past in elke kamer van je huis. Zo kun je stapelen tot je een ons weegt! De Componibili-elementen zijn ontworpen om te voldoen aan de verschillende functionele behoeftes en om gebruikt te worden in om het even welke omgeving thuis: in de badkamer, in de slaapkamer, in de keuken of in de woonkamer. De Componibili zijn flexibel, functioneel en praktisch, en zijn al bijna 40 jaar in productie. Het creatieve en innovatieve ontwerp kreeg zeer veel erkenning (ze worden onder andere opgesteld in het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs).  

De Kartell Componibili kast vierkant is verkrijgbaar in verschillende opties. Zo is de kast er in het groot en klein, met of zonder deurtje. De kleine variant heeft een breedte van 38 centimeter, een diepte van 38 centimeter en een hoogte van 23 centimeter. De large variant heeft een breedte van 38 centimeter, een diepte van 38 centimeter en een hoogte van 38,5 centimeter. Een deksel en wielen zijn eventueel apart te bestellen. De Compinibili kast is gemaakt van ABS. Dat is een lichte, maar harde kunststof met een lange levensduur. De kleur is wit. De Kartell Componibili kast vierkant is stapelbaar en daarom heel praktisch.

Dit product is onderdeel van de Kartell Componibili serie.

Zoek je naast de Componibili vierkant large, zonder deurtje van Kartell een andere Kast van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Componibili vierkant large, zonder deurtje, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Ruimte Geschikt voor badkamer en buiten
Materiaal ABS (kunststof)
Herkomst Italië
Merk Kartell
Productsoort Kartell kasten
Productfamilie Kartell Componibili
Ontwerper Anna Castelli Ferrieri
Afmetingen (b) 38.00 x (d) 38.00 x (h) 38.50 cm

Sfeerafbeeldingen

Kartell Componibili vierkant large, zonder deurtje
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven