101 Copenhagen Tribal

Met de design vazen uit de 101 Copenhagen Tribal lijn geef jij je huis een stijlvolle update. De bijzondere vazen zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zo is er dus voor ieder wat wils. Wat jouw persoonlijke stijl ook is, een Tribal vaas van 101 Copenhagen past er altijd bij. Alhoewel de vazen opvallen, ogen ze stuk voor stuk natuurlijk. Dit komt door de aardse tonen van de vazen. Ga bijvoorbeeld voor de prachtige Tribal Medio vaas. Deze schitterende vaas past vanwege zijn natuurlijke tint én materiaal in elk interieur. Toch combineert de Tribal vaas ook prachtig met andere eyecatchers. Bovendien kun je er natuurlijk ook zelf een eyecatcher in kwijt, in de vorm van bloemen. Kortom, met 101 Copenhagen Tribal vazen verrijk je jouw interieur!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Drie ontwerpers aan het roer van 101 Copenhagen

De essentie van de ontwerptaal van 101 Copenhagen ligt in de texturen en organische vormen en kleuren van de objecten. Het merk is pas in 2017 opgericht en dus relatief jong in de designwereld. Toch is dat aan de ontwerpen van 101 Copenhagen niet af te lezen – hier is jarenlange ervaring voor nodig. En dat is er ook. Het merk bestaat namelijk uit drie de Scandinavische ontwerpers. Allemaal met een andere achtergrond en allemaal met unieke ervaringen en ideeën. Zo komt oprichter Tommy Hyldahl uit de modewereld, heeft ontwerper Kristian Sofus Hansen in Japan gewoond en heeft Nicolaj Noddesbo een architectonische achtergrond. Met zijn drieën vormen zij het designhart van 101 Copenhagen: een tijdloos en toch modern merk met een enorm succes in de designwereld.

Bepaal jouw vorm met 101 Copenhagen Tribal

De Tribal vazen van 101 Copenhagen lijken op het eerste ogenblik misschien abstract. Toch is de inspiratie voor de vazen, wanneer je hier van afweet, gemakkelijk te zien. De vazen danken hun vorm namelijk aan een stammasker, ook wel tribal mask genoemd. De ontwerpers van 101 Copenhagen hebben hun eigen sculpturale en architectonische invulling aan deze vorm gegeven. Zo ontstond de Tribal vaas, die vooral opvalt door zijn vorm. Zo ook de Tribal Big vaas. Deze vaas is lekker groot, waardoor de vorm nog beter tot zijn recht komt. Zet je fleurigste boeket in de vaas voor een mooi contrast, of ga voor een rustige tak om in de lijn van Tribal te blijven. Wat jouw stijl ook is, deze vaas past er sowieso bij.

101 Copenhagen Tribal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle Tribal producten van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.