101 Copenhagen Submarine

Met de vazen van de 101 Copenhagen Submarine lijn breng jij elke ruimte naar een hoger niveau. De design vazen zijn gemaakt van keramiek en hebben bijzondere vormen waardoor ze lekker opvallen. Ga bijvoorbeeld voor de Submarine Fat vaas voor een wat grotere vaas met een stoer uiterlijk. Je kunt in deze vaas jouw favoriete bloemen of planten kwijt. De kleuren en het groen van deze boeketten zullen zorgen voor een mooi contrast met het robuuste uiterlijk van de Submarine Fat vaas. Zo raak je niet snel op jouw vaas uitgekeken. Bovendien kun je deze vaas op allerlei plekken kwijt. Op de grond, op tafel of in de vensterbank… Je kunt de vaas dus makkelijk verplaatsen en de inhoud van de vaas zo vaak veranderen als je wilt. Zo blijven de vazen van 101 Copenhagen je verrassen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Een klein team met grootse invloed

Het Deense merk 101 Copenhagen heeft zijn roots niet alleen in Scandinavië, maar ook in Japan. Dit is in veel ontwerpen van het merk terug te zien. Deze Japanse roots komen van één van de drie designers van het merk, Kristian Sofus Hansen. Sofus Hansen heeft in Japan gewoond en gestudeerd en draagt de Japanse designtradities dus dicht bij zich. 101 Copenhagen heeft verder een klein team, dat bestaat uit Tommy Hyldahl, de oprichter van het merk, en Nicolaj Nøddesbo, de jongste van de drie. Ondanks het kleine team is 101 Copenhagen tot grootse dingen in staat. Het merk mixt minimalistisch design met sculpturale invloeden en conceptuele vormen. Dit leidt tot interessante designs die allemaal erg anders zijn, maar samen toch het geheel van 101 Copenhagen vormen.

Voor elke ruimte een 101 Copenhagen Submarine

De Submarine vazen van 101 Copenhagen vallen op, dat is duidelijk. Dit komt voornamelijk door de aparte vormen van de vazen, die verfrissend en elegant tegelijkertijd zijn. Maar desondanks het opvallende karakter van de Submarine vazen kunnen de vazen tegelijkertijd gemakkelijk in ieders interieur. Dit komt door de kleur en het materiaal van Submarine. Neem bijvoorbeeld de Submarine Big vaas. Deze vaas heeft een prachtige lichtgrijze kleur die in allerlei interieurstijlen een plek kan vinden. In een modern interieur, maar ook klassiek of Scandinavisch. Door de verschillende werelddelen waar 101 Copenhagen zijn roots heeft passen de ontwerpen van het merk vaak in verschillende inrichtingen. Dit is ook het geval met de prachtige Submarine vazen, waar je dus gerust een plek voor kunt vinden in jouw huis.

101 Copenhagen Cobra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Cobra collectie van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.