101 Copenhagen bijzettafels

Het eerste woord dat in ons opkomt als we naar de prachtige bijzettafels van 101 Copenhagen kijken, is veelzijdigheid. Want als er één ding is dat duidelijk wordt bij het zien van de bijzettafels van 101 Copenhagen is dat wel dat het merk eigenlijk alles goed kan. Subtiele details en slanke vormen, maar ook strakke, moderne meubels met een stoer karakter. De bijzettafels hebben het eigenlijk allebei. 101 Copenhagen werkt met verschillende soorten materialen die vaak van natuurlijke aard zijn. Hierdoor brengen de meeste van hun ontwerpen rust in het interieur. Ook bij jou thuis. En dat is iets wat natuurlijk altijd gewenst is. Welke bijzettafel van 101 Copenhagen zie jij al bij jou thuis in de woonkamer staan?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Design van 101 Copenhagen

101 Copenhagen is een Deens interieurlabel dat nog redelijk kortgeleden in 2017 uit de grond werd gestampt. Binnen het merk zijn drie ontwerpers werkzaam die ieder een geheel andere stijl hebben en zo dus ook allemaal op een andere manier bijdragen aan het karakter van 101 Copenhagen. De bijzettafels van het merk zijn daar het perfecte voorbeeld van. Deze lopen qua stijl namelijk heel erg uiteen. Niet alleen qua materiaalkeuze, maar ook de vorm speelt hierin een grote rol. Wat de tafels wel allemaal gemeen hebben, is dat ze een bepaalde kalmte over hen heen hebben. Hierdoor passen de tafels ten eerste vaak overal bij en zorgen ze ten tweede voor een relaxte sfeer in huis. Dat klinkt goed als je het ons vraagt.

Stijlvolle bijzettafels van 101 Copenhagen

Zoals we al eerder noemden, zijn de collecties met bijzettafels van 101 Copenhagen allemaal erg verschillend. Zowel in stijl als in vorm. Toch combineren de items perfect met elkaar. Dat komt met name door het kalmerende kleurenpalet met grijs, beige en luxe goudtinten. Neem bijvoorbeeld de Pillar Table Tall bijzettafel. Deze bijzettafel is vrij minimalistisch als je kijkt naar de vormgeving en vormt daarom al snel een rustpunt in je interieur. De kleuren zwart, grijs en goud passen eigenlijk overal bij. De Hako Table Low bijzettafel is dan weer wat opvallender en dat komt vooral door de toevoeging van webbing. Dit natuurlijke materiaal zorgt echter ook voor een kalmerende sfeer. Ook is die bijzettafel beschikbaar in het zwart en in het goud.

101 Copenhagen bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle bijzettafels van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.