Vloerlampen (168)

Design vloerlampen bij Flinders.nl

Design vloerlampen koop je online bij Flinders.nl. We hebben een prachtige collectie Design Vloerlampen. Regelmatig bezoeken we internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van design verlichting. Zo proberen we je een complete en actuele collectie vloerlampen te tonen. Onze toppers zijn de Diesel Fork, Artemide Tolomeo, Lumina Daphine, Foscarini Twiggy, Flos Arco, Lotek Classic en de Luceplan Costanza.

 • Service van Flinders

 •  

  Thuiswinkel Waarborg

 •  

  Deskundig advies

 •  

  Altijd gratis verzending

 •  

  Flinders Winkel

Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 168 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 168 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Design Vloerlampen van bekende merken

Design vloerlampen hebben we genoeg. Flinders is officieel dealer van Artemide, Diesel, Flos, Foscarini, KartellLightyears, Luceplan, Lumina, Moooi, Muuto, Normann Copenhagen, Tom Dixon, Belux, Vibia, Vitra en Zero. Wat dacht je van de design klassieker van Flos, de Arco Vloerlamp, of de nieuwe vloerlamp van Moooi, de Random Light Vloerlamp. Een betaalbare vloerlamp van Luceplan is de Costanza Vloerlamp.

Design vloerlampen kiezen

Bij Flinders hebben we glazen, stalen en chromen vloerlampen. Maar ook vloerlampen van kunststof. Een vraag die we veelvuldig krijgen is hoe de lamp thuis zal staan. Wat je kunt doen is de lamp uit karton knippen en daadwerkelijk in de ruimte plaatsen. Zo krijg je een realistisch beeld van de grootte van de lamp. Op de productpagina's vind je uitgebreide informatie over onze design vloerlampen. We communiceren alle mogelijke kleuren, de afmetingen (hoogte van de lamp), het materiaal en – niet onbelangrijk – de garantietermijn. We denken je zo optimaal te kunnen ondersteunen.

Typen vloerlampen

Allereerst zijn er design vloerlampen met naar beneden schijnend licht. Deze lampen geven een gerichte verlichting van een bepaalde plek. Dit type lamp is ideaal te gebruiken als leeslamp naast een stoel, fauteuil of bankstel. Maar ook naast het bed kan een design vloerlamp met downlight prima fungeren als leeslamp. Vaak heeft dit type lamp in hoogte verstelbare armen en een draaibare lampenkap. Want zo kun je het licht optimaal richten naar de locatie waar jij dat wilt. Een andere type lamp is de vloerlamp met uplight én downlight. Vloerlampen met naar boven en naar beneden schijnend licht bieden zowel een gerichte verlichting als een basisverlichting. Het licht naar boven zal via het plafond door de hele kamer worden verspreid. Tegelijkertijd zorgt het licht naar beneden voor gericht licht dat prima dienst doet als leeslamp voor bij een fauteuil of bank. Tenslotte is er de pure uplight vloerlamp met enkel naar boven schijnend licht. Deze vloerlamp geeft mooi indirect licht en verlicht - als het goed is - de hele ruimte. Van belang is dat het licht gelijkmatig naar boven schijnt en zo egaal mogelijk de ruimte belicht.

Vragen over design vloerlampen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design vloerlamp. Welke kleuren zijn voorradig, en wat is de exacte hoogte van de lamp? Allemaal relevante vragen. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Bij Flinders vind je de mooiste wandlampen:

 • Design vloerlampen
 • Artemide vloerlampen
 • Foscarini vloerlampen

Naast vloerlampen bieden we ook een grote collectie design tafellampen, design hanglampen en design wandlampen. Bekijk ook onze Kantoor vloerlampen.