Boekenkasten (49)

Design boekenkasten bij Flinders

Design boekenkasten koop je bij Flinders. Wij hebben houten, metalen en modulaire kasten die je zelf kunt samenstellen. Daarnaast hebben we verschillende kunststof boekenkasten, voornamelijk van Kartell en Magis. Dus zoek je een design boekenkast? Kijk dan op Flinders.nl en laat je inspireren. Toppers zijn de Hay Woody High kast, Woody Column High kast van Hay, de Oblique van Moooi en de Reflect van Muuto.

 • Service van Flinders

 •  

  Thuiswinkel Waarborg

 •  

  Deskundig advies

 •  

  Altijd gratis verzending

 •  

  Flinders Winkel

Bekijk filteropties

Op deze pagina 49 van de 49 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 49 van de 49 resultaten

Design boekenkasten van bekende merken

Design boekenkasten hebben we genoeg. Flinders heeft een bijzondere collectie boekenkasten van verschillende design labels. Zo hebben we boekenkasten van de Italiaanse merken Kartell en Magis. Uit Scandinavië hebben we boekenkasten van &Tradition, Hay, House Doctor, Muuto, String en Normann Copenhagen. Tot slot hebben we boekenkasten van het Nederlandse Gispen Home en Pastoe. Wat dacht je van de Stacked Kast van Muuto? Dit is een flexibel en veelzijdig kastsysteem, waarmee je je eigen boekenkast kunt samenstellen. Een andere betaalbare boekenkast is de One Step Up Boookcase van Normann Copenhagen. Een echte klassieker is de 663 kast van Wim Rietveld voor Gispen Home. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met de kast, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij de fabrikant. In 9 van de 10 gevallen krijg je dan direct een nieuwe boekenkast geleverd. Bestel je boekenkasten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel-waarborg. Wij verzenden gratis in de Benelux.

Design boekenkasten voor overal in huis

Design boekenkasten kun je eigenlijk overal plaatsen. In de woonkamer, de studeerkamer, de hal of de slaapkamer. Er is altijd wel een wand te vinden waartegen je de boekenkast kunt zetten. Naast boekenkasten voor tegen de wand hebben wij diverse modulaire kastsystemen van Muuto, &Tradition, Kartell en Magis. Deze kasten kun je ook gebruiken als scheidingswand (roomdivider). Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en maak je een nuttige afscheiding die prima te gebruiken is als boekenkast of als kast met je mooiste woonaccessoires. De mogelijkheden zijn eindeloos! Jij bent de designer.

Vragen over design boekenkasten? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifieke design kast. Bel gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naast design boekenkasten hebben we een mooie collectie design wandkasten en design kantoorkasten