Vitra Plastic serie

Het label Vitra biedt prachtige en betaalbare stoelen uit de Plastic serie. De Vitra Plastic Chairs zijn afkomstig van de fiberglass stoelen. De originele fiberglass stoelen zijn de allereerste industrieel geproduceerde stoelen van kunststof. Het Museum of Moden Art organiseerde in de jaren vijftig de designwedstrijd: low-cost furniture design. Eames deed mee, samen met Zenith Plastics en zo werd deze legendarische stoel ontwikkeld. Tegenwoordig zijn de Plastics gemaakt van kunststof (polypropyleen) en hiermee net iets comfortabeler. De zitschaal is organisch van vorm en geeft een heerlijk zitcomfort. De stoel is er met en zonder armleuningen en met verschillende onderstellen. De stoel kun je echt overal kwijt; in de eetkamer, in de slaapkamer, tuin of op kantoor. De zitting is leverbaar in een groot aantal kleuren en als je wilt ook met bekleding. De keuzemogelijkheden zijn zo groot dat je echt een stoel kunt creëren die helemaal past bij jouw smaak en wensen.

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

35 / 35 resultaten

35 / 35 resultaten

Vitra Plastics - vele modellen en mogelijkheden

Als je kijkt naar het onderstel, dan zijn er drie mogelijkheden: DSW (houten onderstel), DSR (draadonderstel, 'rod base') en DSX (vierpoot staalbuis). De zitting is verkrijgbaar in vele mooie kleuren. Je kunt kiezen voor met of zonder kussen of bekleding. Daarbij kun je kiezen uit een losse zitting (kussen ofwel hopsak) of een volledig beklede versie. Voor iedereen wat wils! Goed om te weten dat de Plastic serie er ook is met wieltjes (als bureaustoel) en dat de mogelijkheid bestaat de stoelen aan elkaar te schakelen.

Vitra Plastic collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Plastic stoelen van Vitra. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke Plastic stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Vitra Plastic gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 13 beoordelingen.

Naar boven