€ 79,-
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Bel 020 3030630 elke dag van 9:00 - 18:00

Goods Stack kast

Omschrijving

De Goods Stack kast is ontworpen door Robert Bronwasser.

De Stack nodigt uit om tijdschriften, kranten maar ook wijnflessen erin op te bergen. Zelfs onze oude langspeelplaten passen er in. Het kleine opbergmeubeltje laat zich makkelijk op allerlei plaatsen inzetten. Horizontaal, verticaal of gestapeld. Met de Stack hou je alle opties open!

De Goods Stack kast heeft een multifunctioneel design. Deze Stack is alleen te verkrijgen in de kleur zwart. Door kunststof als materiaalsoort, is de kast eenvoudig afwasbaar. De kast is 39cm breed, 29cm diep en 39cm hoog. Je kunt hem gebruiken in de keuken, maar ook in onder andere de slaapkamer en woonkamer.

Zoek je naast de Stack kast van Goods een andere opberger van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Stack kast, bel dan gerust onze klantenservice 020 - 30 30 630 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Afmetingen (b) 39 x (d) 29 x (h) 39 cm
Ruimte Keuken, Slaapkamer, Woonkamer, Entrée, Werkplek
Materiaal Kunststof
Garantie In overleg
Ontwerper Robert Bronwasser
Merk Goods
Herkomst Nederland
Opmerking Meerdere functies.

Sfeerafbeeldingen

Goods Stack kast

Klantenreviews

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven