Sørensen

Stoffen soort familie: Sørensen

Sørensen leer is een familiebedrijf dat al sinds 1973 vanuit het hoofdkwartier in Denemarken door de gelijknamige familie wordt gerund. Sindsdien is het een multinational geworden met verkooppunten in 35 landen. Sterker nog, meer dan de helft van de orders komt van internationale cliënten. Dit familiebedrijf staat namelijk goed bekend om hun betrouwbaarheid en de hoge eisen die zij stellen aan hun topkwaliteit leer, dat ze in wel 300 kleurvarianten kunnen leveren.

Vraag nu een scherpe offerte aan

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u en bieden altijd hoge kortingen.

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Sørensen versus leer

Leer is een van de meeste luxe giften van de natuur. Het ademt exclusiviteit en kan elk object of elke omgeving transformeren in iets buitengewoons. In tegenstelling tot massa-geproduceerde stoffen is elk stuk leer uniek. Geen wonder dus dat leer gebruikt wordt om de meeste iconische designstukken zoals die te zien zijn in musea, de hipste tenten of luxe hotels wereldwijd te bekleden. Sørensen leer levert het leer voor veel van de meest gevierde designmeubelen, zoals Arne Jacobsen’ Egg Chair en Swan Chair. 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 140 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven