Sintesi

Gruppo Sintesi Design

Gruppo Sintesi is een Italiaans merk gevestigd in het pittoreske Spilimbergo. Dit bijzondere Italiaanse label maakt betaalbare Design Meubelen zoals design banken, stoelen, tafels, tuinmeubelen en bijzettafels. De design meubels van Gruppo Sintesi zijn voor binnen en voor buiten. De producten zijn praktisch en tegelijkertijd een lust voor het oog.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sintesi Pankotto Banken

Gruppo Sintesi kenmerkt zich door vaak eenvoudige ontwerpen met een perfecte afwerking. Strakke, maar ook ronde vormen, waarbij metaal met leer en hout geen ongewone combinaties zijn. Een populair product van Sintesi Design is de Sintesi Pankotto Bank van Bruno Rainaldi. Dit is een elegante bank die prachtig staat in elke tuin. De design bank is ook heel bruikbaar in kantoren en speelruimtes. De bank is goed te tillen en eenvoudig schoon te houden. De kleinere broer van de Pankotto is de Sintesi Puffotto kruk. Dit krukje past overal en zit ook nog eens heerlijk. Sintesi Design is al jaren een vooraanstaand bedrijf als het gaat om innovatie en het stimuleren en doorvoeren van nieuwe trends. Het team bestaat uit vele internationale ontwerpers. Een aantal bekende namen zijn Adriano Tolomei, Paolo Favaretto en Monica Graffeo.

Flinders is officieel Gruppo Sintesi dealer

Flinders is officieel dealer van Gruppo Sintesi. Ben je op zoek naar een design meubel van Sintesi en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.