Plumen

Plumen Lampen

Plumen is een energiebewuste designlamp. Je hoeft deze lamp niet te verstoppen in een armatuur of glazen bol. Dus hoewel een Plumen lamp iets duurder is dan een ‘gewone’ spaarlamp, kun je besparen op de lampenkap. De Plumen 001 en de Plumen 002 zijn op zichzelf al mooi genoeg. De Plumen lamp gebruikt 80% minder stroom dan normale gloeilampen en gaat 8 keer langer mee.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 6 van de 6 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 6 van de 6 resultaten

Plumen: unieke design lampen

Plumen heeft een eigen filosofie: maak een aantrekkelijke lamp en consumenten zullen bereid zijn een beetje meer uit te geven om meer te genieten van een betere kwaliteit van het licht en een mooier ontwerp. Glazen buizen kun je buigen in verschillende vormen, dus waarom zijn er duizenden fabrikanten en maar drie ontwerpen? Plumen is gericht op dit probleem. De naam Plumen komt van de ‘plume’, de decoratieve veren van een vogel en 'lumen', de eenheid van het licht. De Plumen 001 lamp  is ontworpen door Samuel Wilkinson. De lichtsterkte komt overeen met ongeveer 60W. De Plumen 001 lamp past in een normale fitting (E27). Speciaal voor de Plumen lampen zijn er de drop cap sets. Deze zijn ook bij Flinders te koop. Een ander aspect van de lamp is dat deze helaas niet dimbaar is. Leuk detail: sinds kort is er een een kleine Plumen variant, de Baby Plumen 001. Deze lamp heeft een lichtsterkte van ongeveer 40W.

Plumen drop caps

Los van de prachtige lampen biedt Plumen tegenwoordig ook pendant sets aan. Oftewel: draden met fittingen eraan. Dat is handig en mooi tegelijk. Zo is er de Plumen drop cap + pendant set. De set bestaat uit een plafondkapje en een hangset inclusief fitting. Deze set is verkrijgbaar in wit, zwart en rood en in een prachtige koperen uitvoering. De lengte van het snoer is 2 meter, dus daar moet je een heel eind mee komen. Let op: de fitting is alleen geschikt voor de Plumen lampen, andere lampen passen er helaas niet in. Om deze lamp helemaal af te maken kan je bijvoorbeeld kiezen voor de Plumen Drop Top Lamp Shade lampenkap.

Flinders is officieel Plumen dealer

Flinders is officieel dealer van Plumen. We kunnen alle Plumen lampen leveren. Heb je een vraag over een specifieke design lamp van Plumen en staat het product niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Plumen gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 2 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy