Perlei

Perlei

Perlei Interior Products is in 2006 opgericht door Hans Castelijn. Dit Nederlandse merk heeft een prachtige collectie Design Lampen, Woonaccessoires en Design Meubelen. Perlei is uitgegroeid tot een volledige collectie design meubelen met een geheel eigentijdse uitstraling. Perlei werkt voornamelijk met Nederlandse ontwerpers die werken met duurzame materialen. Flovers Hovers is wel de bekendste en meest veelbelovende onder hen. De design producten hebben altijd een meerwaarde en een extra dimensie.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Perlei: Nederlands Top Design

Bekende producten van Perlei zijn de Stoklamp van Floris Hovers en het Lichtpunt, een keramiek plafondlamp van Olav Slingerland. Mooie woonaccessoires zijn de Kelkvaas, een keramieken bloemvaas van Olav Slingerland en de Bottle Kandelaar van Peter van de Water. Floris Hovers ontwierp daarnaast met succes het Latus Tafeltje en het strafbankje.

Flinders is officieel Perlei dealer

Flinders is officieel dealer van Perlei. Ben je op zoek naar een specifiek Design Meubel of Design Lamp van Perlei en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.