Mr Maria

Mr Maria lampen

Mr Maria ken je misschien nog niet, want het kan zijn dat je Nijntje alleen uit de boekjes kent. Dat is vanaf nu verleden tijd. Je kunt Nijntje tegenwoordig aanraken en ze geeft zelfs licht. Mr Maria heeft Nijntje tot leven gebracht in de vorm van een lamp. Het ontwerpersduo van Mr Maria - Jannes Hak en Lennart Bosker - besloot in 2006 samen te werken. Het is hun droom om de wereld van iets moois te voorzien. Ze hebben drie lampen van Nijntje ontworpen. Nijntje Lamp klein, 50 cm hoog en past overal in de kinderkamer, zelfs op het nachtkastje. Dan is er de Nijntje Lamp groot van 80 cm. Met haar zachte licht past ze de hele nacht op je kindje. Tenslotte is er Nijntjes Droom, een hanglamp.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 8 van de 8 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 8 van de 8 resultaten

Lampen in leuke kleuren

Sinds 2012 zijn de Nijntje Lampen er ook in leuke kleuren. Zo is er een Nijntje lamp in roze en in blauw. Vanaf nu is de meisjeskamer en de jongenskamer goed gevuld! Alle Nijntje lampen zijn gemaakt van polyethyleen, zijn onbreekbaar en recyclebaar en bovendien milieuvriendelijk. De lampen worden geleverd met spaarlamp. Mr Maria heeft recentelijk haar assortiment kinderlampen fors uitgebreid. Zo zijn er nu naast de Miffy (Nijntje) lamp ook de Kokeshi tafellamp, de Anana tafellamp (olifant), de Nanuk tafellamp (beer) en de Snuffy kinderstoel. Zo langzamerhand begint Mr Maria een echt kindermeubel/merk te worden. Voor zowel jongens als meisjes kun je hier terecht. De vele kleuren en de vele dieren maken de keuze reuze. Laat je kind heerlijk inslapen met een kinderlamp van Mr Maria.

Flinders is officieel dealer van Mr Maria

Flinders is officieel dealer van Mr Maria. Heb je een vraag over een Nijntje lamp van Mr Maria en staat de informatie niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy