Stoffen soort familie: Moooi

In een tijdsbestek van nog geen twee decennia is dit Nederlandse designmerk beroemd in binnen- en buitenland geworden. Sinds de oprichting in 2001 verrast en verleidt het merk de wereld met hun innovatieve ontwerpen. Het bedrijf is door de oprichters Marcel Wanders en Casper Vissers Moooi genoemd, waarbij de derde ‘o’ in de naam staat voor een extra waarde voor wat betreft schoonheid en uniciteit. Marcel Wanders is een hele goede en bekende ontwerper, maar ook andere genieën verzinnen de prachtigste designs vooor Moooi, waaronder Studio Job, Kiki & Joost en Bertjan Pot.

Vraag nu een scherpe offerte aan

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u en bieden altijd hoge kortingen.

Offerte aanvragen (Gratis en vrijblijvend)

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Moooi in stijl

De stijl van de collectie is exclusief, gedurfd, speels, uitzonderlijk en gebaseerd op het geloof dat design een kwestie van liefde is. Moooi maakt tijdloze objecten die de uniciteit en het karakter van antiek bezitten, gecombineerd met het frisse van de moderne tijd. Deze fusie zorgt ervoor dat het merk kan focussen op het produceren van iconische objecten. De verrassende visie op interieur van Moooi brengt een wereld van nieuwe ideeën teweeg die het dagelijks leven opfleuren met een vleugje magie. 

Meer dan 150.000 producten in collectie

Flinders is de officiële dealer van meer dan 140 meubel- en verlichtingmerken uit Italië, Scandinavië en Nederland. Wij kunnen alle producten van deze merken leveren. Zo kunnen wij putten uit meer dan 150.000 vergaderstoelen, kantinestoelen, bureautafels, vergadertafels, kantinetafels en kantoorverlichting. Laat u zelf inspireren door onze grote collectie. Wij helpen u graag op weg.

Naar boven