MiC Style

MiC Style Kussens

MiC Style is een jong, nieuw merk met design kussens die even wat stoerder zijn. Volgens de oprichtster Michelle Tijveleijn mist er een bepaald soort sierkussen. Het kussen dat stoer is en een industriële uitstraling heeft. Vaak kom je kussens tegen die wel leuk zijn, maar die net een beetje pit missen.

Bekijk filteropties

Op deze pagina 3 van de 3 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 3 van de 3 resultaten

MiC Style Sierkussens

Na haar studie interieurstyling besloot Michelle in 2011 een eigen bedrijf te starten. Sindsdien is ze fulltime bezig met MiC Style. Dit betekent sierkussens ontwerpen en naar Bali vliegen om de productie van haar design kussens te coördineren. De productie neerleggen in Bali past ook bij MiC Style, een kleine en lokale productie. Op deze manier helpt zij de lokale bevolking daar. De sierkussens zijn gemaakt van ruwe materialen zoals (kunst)leer en zware meubelstoffen. Elk kussen heeft een eigen kleuraccent. Geel, blauw of roze. Allemaal zijn ze opvallend, en ze zullen je interieur zeker een boost geven.

Flinders is officieel MiC Style dealer

Flinders is officieel dealer van MiC Style. We kunnen alle sierkussens leveren. Ben je op zoek naar een specifiek sierkussen van MiC Style en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.