Luceplan

Luceplan lampen en verlichting

Luceplan ontwerpt al sinds 1978 prachtige design lampen. Het verlichtingsmerk ontstond toen de drie architecten Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi de handen ineen sloegen. Hanglampen, vloerlampen, tafellampen, wandlampen; bij Luceplan vind je design verlichting in alle soorten en maten.

Op zoek naar de Luceplan Costanza serie? Flinders heeft ze allemaal.

 • Service van Flinders

 •  

  Thuiswinkel Waarborg

 •  

  Deskundig advies

 •  

  Altijd gratis verzending

 •  

  Flinders Winkel

Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 58 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 58 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Luceplan Verlichting

Paolo Rizzatto ontwierp voor Luceplan onder andere de populaire Luceplan Costanza serie. Deze serie is verkrijgbaar in de vorm van een hanglamp, vloerlamp, tafellamp en wandlamp. Vanuit het verkoopsucces ontstond de vraag naar een iets kleinere uitvoering. In 1992 introduceerde Paolo Rizatto de kleinere Costanzina serie. De Costanzina tafellamp en de Costanzina vloerlamp zijn een groot commercieel succes geworden. Naast de Costanza en de Costanzina zijn er andere designiconen, als de Lola vloerlamp, de Lightdisc wandlamp, en de mooie Fortebraccio tafellamp. Andere topontwerpers van Luceplan zijn onder meer Alberto Meda en Ross Lovegrove. De ontwerpen van Luceplan hebben vaak een bijzondere en zelfs gewaagde vormgeving. Ook het materiaalgebruik is innovatief. Ten slotte tracht Luceplan bij de productie van de design lampen rekening te houden met het milieu. Kortom, met Luceplan haalt je unieke design verlichting in huis die je interieur absoluut een boost zal geven!

Luceplan: Costanza serie

De Luceplan Costanza serie, ontworpen door Paolo Rizzatto, is sinds jaar en dag een design icoon binnen de verlichtingswereld. Een Costanza lamp is klassiek en eenvoudig van vorm. Maar hij verveelt niet en is nog steeds van deze tijd. Een Luceplan Costanza lamp geeft zacht licht en zorgt voor een vriendelijke, gezellige sfeer. Hierdoor kan de Costanza lamp een modern en klassiek interieur verrijken. De Costanza is een graag geziene lamp bij bedrijven en instellingen. Maar ook in de woonkamer komt de lamp goed tot zijn recht. De lampenkap is er in vele kleuren. Uiteraard in wit en zwart, maar ook in geel, groen, blauw en rood. De lampenkamp is eenvoudig te monteren en te demonteren en is goed afwasbaar. Uniek aan de Costanza lamp is de touch-dimmer, die je eenvoudig met je vingers kunt bedienen voor verschillende lichtsterktes. Tevens is er een telescopische variant die je gemakkelijk in hoogte kunt verstellen. Kortom, een moderne klassieker die zo veelzijdig is dat je hem overal kunt gebruiken. En van kunt genieten. De Luceplan Costanza serie is er in vele varianten: Costanza tafellamp, Costanza, vloerlamp, Costanza wandlamp en de Costanza hanglamp.

Luceplan: Costanzina serie

Luceplan Costanzina is de kleinere variant van de Costanza serie. De formaten zijn iets kleiner en de prijs iets voordeliger. De Luceplan Costanzina mist de dimmer en telescoopfunctionaliteit. Maar hij is voor de rest een prachtige en tegelijk functionele lamp. De Costanzina lamp is een veelzijdige lamp waar je heerlijk bij kunt lezen, werken, praten of schrijven. De kap van de lamp is er wederom in alle kleuren van de regenboog. De kap is afwasbaar en verspreidt een warm en aangenaam licht. Je herkent de Costanzina aan zijn slanke maar solide structuur. De voet is van aluminium en vierkant van vorm. Een ding is zeker: de lamp past in ieder interieur. De Luceplan Costanzina serie bestaat uit de Costanzina tafellamp, Costanzina hanglamp en Costanzina wandlamp.

Flinders is officieel Luceplan dealer

Flinders is officieel dealer van Luceplan. We kunnen alle design lampen en opties leveren. Ben je op zoek naar een specifieke design lamp van Luceplan en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor een lichtadvies op maat.