Lightyears

Lightyears Verlichting

Lightyears produceert betaalbare design lampen die een goede kwaliteit, mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk komt uit Denemarken, al doet de Italiaanse allure van de design verlichting anders vermoeden. Hanglampen en wandlampen: bij dit Deense merk vind je design verlichting in alle soorten en maten. Maar de bekendste zijn toch wel de lampen uit de Caravaggio serie. Andere aanraders zijn de Concert hanglamp, Aeon Rocket hanglamp, Mingus hanglamp en de Icefox hanglamp

Bekijk filteropties

Op deze pagina 25 van de 25 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 25 van de 25 resultaten

Lightyears Verlichting

De Lightyears Carvaggio hanglamp van Cecile Manz is één van de toppers binnen de collectie. Deze lamp is in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar. Zo is er de Caraviaggio Wit, de Caravaggio BlackBlack en de Caravaggio Opal. Het is een hanglamp die in elk interieur zal staan. Het is een echte eye catcher! En goed om te weten: je kunt kiezen uit een snoer van 3 meter of 6 meter. Aan jou de keus. Daarnaast kunnen de Brancusi hanglamp en de Orient hanglamp mogelijke design klassiekers worden. Van Lightyears heeft Flinders hoge verwachtingen. We zien dan ook graag nieuwe ontwerpen van dit label op de Nederlandse markt verschijnen. We houden je op de hoogte.

Lightyears Caravaggio serie

De Lightyears Caravaggio hanglampen zijn door Cecilie Manz in 2005 ontworpen. Het is de meest succesvolle verlichtingsserie van Lightyears. Het ontwerp van de Caravaggio lamp is zo eenvoudig en toch ook zo geraffineerd. Het creëren van een eenvoudig, zacht design voor kleine en grote hanglampen was het belangrijkste idee achter de Caravaggio serie. De lijnen zijn vrouwelijk en zijn prachtig. De kap is gemaakt van staal bedekt met een gladde hoogglans of matte lak. Daarnaast is er een glasversie (Caravaggio Opal). De lamp is zowel aan de onderkant als aan de bovenkant open, waardoor het licht naar beneden, maar ook naar boven kan schijnen. De Caravaggio lampen geven direct licht, zonder te verblinden. Door de verschillende formaten, kleuren en afwerkingen (mat of glanzend) is de Caravaggio hanglamp erg veelzijdig. Caravaggio lampen passen prima boven de eettafel (P0, P1) maar ook in de entree van een groot kantoorgebouw (P4). De Lightyears Caravaggio serie is er in de volgende varianten: Caravaggio Opal, Caravaggio BlackBlack, Carvaggio White, Caravaggio Matt.

Flinders is officieel Lightyears dealer

Flinders is officieel dealer van Lightyears. We kunnen alle design lampen en opties leveren. Ben je op zoek naar een specifieke design lamp van Lightyears en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor een lichtadvies op maat.

Flinders klanten beoordelen de producten van Lightyears gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy