Leitmotiv Meubels

Leitmotiv

Leitmotiv ontwerpt prachtige design lampen en klein meubilair. Het Nederlandse designmerk biedt hanglampen, vloerlampen en tafellampen, maar ook woonaccessoires als bijzettafels en kapstokken. Bij Leitmotiv vind je design verlichting en meubels in alle soorten en maten. Bekend en bemind zijn de Orbit bijzettafel, Vixen kapstok en de Red Connection kroonluchter.

 • Service van Flinders

 •  

  Thuiswinkel Waarborg

 •  

  Deskundig advies

 •  

  Altijd gratis verzending

 •  

  Flinders Winkel

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Leitmotiv verlichting en meubels

Het design label Leitmotiv heeft een nauwkeurig samengestelde collectie van lampen en klein meubilair. Het Nederlandse merk biedt betaalbaar design zodat het voor iedereen mogelijk is een designstuk in huis te halen. Met dit uitgangspunt past Leitmotiv perfect binnen het assortiment van Flinders. Twee keer per jaar gaat de creatieve afdeling van Leitmotiv de wereld rond op zoek naar trends die zij vertalen naar nieuwe, betaalbare design producten om hun collectie mee aan te vullen. Bekende ontwerpen van Leitmotiv zijn de Inside Out hanglamp, de Kalimero hanglamp en de Dock hanglamp. Ook de Juglans bijzettafel zal niet misstaan in menig woonkamer.

Historie van het merk

Leitmotiv: het woord staat voor een terugkerend thema in de kunst, literatuur of muziek. Het illustreert de belangrijkste, terugkerende design thema's. Leitmotiv producten worden zo genoemd vanwege hun sterke en tijdloze designelementen die je in elk product terugziet. De design producten van Leitmotiv spreken tot de verbeelding met gedurfde en uitdagende ontwerpen. Dat maakt de collectie uniek in de wereld. Leitmotiv stond en staat bekend als designer brand met zowel opkomende als gevestigde ontwerpers die de kans hebben gegrepen om hun ideeën in productie te nemen. Deze producten variëren van theelichthouders tot kleine meubels en verlichting. Een aantal van de oorspronkelijke ontwerpen maken nog steeds deel uit van de Leitmotiv collectie.

Flinders is officieel Leitmotiv dealer

Flinders is officieel dealer van Leitmotiv. We kunnen alle design lampen en meubels leveren. Ben je op zoek naar een specifieke design lamp van Leitmotiv en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen voor een lichtadvies op maat.