Leitmotiv Lampen

Leitmotiv

Leitmotiv ontwerpt prachtige design lampen en klein meubilair. Dit Nederlandse designmerk biedt hanglampen, vloerlampen en tafellampen, maar ook woonaccessoires als bijzettafels en kapstokken. De ontwerpen van Leitmotiv worden gekenmerkt door frisse kleuren, minimalistisch design en een hoge mate van functionaliteit. De Leitmotiv Barefoot tafellamp, bijvoorbeeld, je interieur een moderne twist dankzij zijn strakke vormgeving. Je kunt hem niet alleen voor de werk- of studeerkamer gebruiken, maar ook als sfeerverlichter in de huiskamer. Met de producten van Leitmotiv zijn de mogelijkheden eindeloos!

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Bekijk filteropties

Op deze pagina 1 van de 1 resultaten

Historie van het merk

Een ‘leitmotiv’ is een terugkerend thema in de kunst, literatuur of muziek. Design label Leitmotiv heeft zijn naam dus allesbehalve willekeurig gekozen: de tijdloze karaktertrekken van de ontwerpen uit de collectie maken deze tot een steeds terugkerend fenomeen. Bovendien zijn de producten uitdagend en gedurfd vormgegeven waardoor ieder Leitmotiv ontwerp tot de verbeelding spreekt. Dat maakt de collectie uniek in de wereld. Leitmotiv stond en staat bekend als designer brand met zowel opkomende als gevestigde ontwerpers die de kans hebben gegrepen om hun ideeën in productie te nemen. Op die manier is een afwisselende collectie ontstaan waar tegelijkertijd nog diverse ontwerpen uit de begintijd de boventoon in voeren.

De collectie van Leitmotiv

Het design label Leitmotiv heeft een nauwkeurig samengestelde collectie van lampen en klein meubilair. Het Nederlandse merk biedt betaalbaar design zodat het voor iedereen mogelijk is een designstuk in huis te halen. Met dit uitgangspunt past Leitmotiv perfect binnen het assortiment van Flinders. Twee keer per jaar gaat de creatieve afdeling van Leitmotiv de wereld rond op zoek naar trends die zij vertalen naar nieuwe, betaalbare design producten om hun collectie mee aan te vullen. Een bekend ontwerp van Leitmotiv is de Spool hanglamp. De basis voor deze bijzondere lamp wordt gevormd door een spoel, waarmee je zelf de lengte van het koord kunt bepalen. Het is dus aan jou of je de lichtbron hoog of laag wilt hebben. Tip: combineer meerdere kleuren van de Leitmotiv Spool hanglamp en hang ze op verschillende hoogtes naast elkaar voor een speels effect.

Flinders is officieel Leitmotiv dealer

Flinders is officieel dealer van Leitmotiv. Dat betekent dat wij alle meubels van Leitmotiv kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Leitmotiv en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Leitmotiv, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.


Bekend van:

© Flinders 2011-2015 | Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW

Algemene voorwaarden Privacy Policy