Vind een stylist en maak gebruik van een Flinders styling pakket

Flinders maakt stylingadvies voor iedereen bereikbaar. Dus ook voor jou! Bekijk de verschillende profielen en kies een stylist die je het meest aanspreekt. En het mooie is: je bepaalt zelf hoeveel stylingadvies je wilt met één van onze vier stylingpakketten. Al vanaf €75!

Meer info Styling BasisPakket

Styling
BasisPakket

Interieuradvies in het Flinders café (1 uur)

van €100,- 75,-

Een stylist? Geen gek idee!

Al jaren is dat gordijn een doorn in je oog. Of is de muur in de gang een beetje saai. En is de bank toch echt versleten. Maar tijd en inspiratie zijn ver te zoeken. Je kunt wel een helpende hand gebruiken, maar waar moet je beginnen? Flinders weet dat er een wereld aan interieuradvies is. Daarom maken wij het makkelijker voor je om een styliste te vinden die bij je past. Alle stylisten waar Flinders mee samenwerkt zijn aangesloten bij Crisp. Dit is een branchevereniging voor interieurstylisten. Alle stylisten zijn allround opgeleid en leven zich in in hun klanten. In hun advies staat de klant centraal. Niet een specifieke stijl, de laatste mode of een bepaald merk. De stylisten zijn experts in het vertalen van jouw wensen in jouw interieur.

Bekijk de verschillende stylisten en kies diegene die je het meest aanspreekt. De pakketten zijn zo samengesteld dat je een heel huis kunt laten omtoveren, of gewoon een uur het advies van een expert kunt inwinnen. Heb je toch nog vragen? Bel of mail Flinders en we maken samen een goede match: (T) 020 - 3030 630 (elke dag 9.00 – 18:00) of (E) info@flinders.nl.

Naar boven