KEK Amsterdam

KEK Amsterdam

KEK Amsterdam ontwerpt vanuit de Nederlandse hoofdstad bijzondere Muurstickers en Behang. De muurstickers en het behang zijn stuk voor stuk anders dan anders. Ze zijn verrassend, vernieuwend en eigenzinnig. Het zijn design producten met een grote knipoog. KEK Amsterdam wordt gerund door Evert Kok, het creatieve brein achter KEK Amsterdam. Verder zijn Barbara Kok en Bas Kok betrokken. Zeer bekend en gewild zijn de Forest Friend muurstickers, zoals de Forest Friend Fox, Forest Friend hedgedog en Forest Friends Sparrows.

 • Service van Flinders

 •  

  Thuiswinkel Waarborg

 •  

  Deskundig advies

 •  

  Altijd gratis verzending

 •  

  Flinders Winkel

Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 61 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Bekijk filteropties

Op deze pagina 50 van de 61 resultaten

Pagina:
 1. 1
 2. 2

KEK Amsterdam Muurstickers

KEK Amsterdam maakt bovenal hippe muurstickers die variëren van levensechte dieren en bomen tot meer abstracte vormen en schoolbordstickers. Met de muurstickers van KEK Amsterdam maak je meteen een statement in huis. Wat dacht je van de Home Tree 4 Muursticker, de Beestenboel Boom Turqoise Muursticker of de Kitchen Skirt Muursticker. De kwaliteit van de muurstickers staat buiten kijf. Ze zijn oersterk en aanbrengen is eenvoudig. Maar ook verwijderen is een fluitje van een cent. Met deze muurstickers geef je je interieur een boost. De muurstickers zijn gemaakt van het kwalitatief hoogwaardige matte muurfolie. Deze muurfolie is erg dun waardoor je bijna geen hoogteverschil krijgt. Het folie is bestand tegen water en kun je dus eenvoudig schoonmaken. Wat is jouw favoriete muursticker? Neem snel een kijkje in het assortiment.

Nieuw: KEK Amsterdam Behang

Sind 2013 heeft KEK Amsterdam prachtig vliesbehang aan haar collectie toegevoegd. De onderneming heeft meteen groot uitgepakt. Zo is er snoepjes behang, boompjes & beestjes behang, speciaal jongens behang en grafisch behang. Om met de laatste behangsoort te beginnen: dit behang heeft unieke grafische vormen waarmee je de ruimte een nieuwe dimensie geeft. De designs zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor de jongens is er genoeg keuze. Dobber behang, toys for boys of het 'glowbot behang.' De bekende beestjes van de muurstickers zijn nu ook verkrijgbaar in behangvorm. Favoriet zijn de chinchilla, egeltjes en het konijntjes behang. Tenslotte is er het snoepjes behang. Een wand vol spekjes, drop, popcorn of marshmallows. Menig kind zal hier zijn handen aan aflikken. Pas op: het behang is niet eetbaar!

Flinders is officieel KEK Amsterdam dealer

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. We kunnen alle muurstickers leveren. Ben je op zoek naar een specifieke muursticker van KEK Amsterdam en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (ma-za 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.